Søg
Close this search box.

Kan man få pengene tilbage, hvis man fortryder?

default image

Afmelding skal ske skriftligt senest efter fire træningsgange (= fire uger) efter man er startet på holdet (uanset om det er fra sæsonstart, eller hvis man er kommet på et hold senere), hvorefter kontingentet refunderes.

Der fratrækkes dog et ekspeditionsgebyr på 150 kr. pr. medlemskab. Det er muligt at skifte til et andet hold inden for de første fire uger uden ekspeditionsgebyr, såfremt der er plads på et andet hold.

 

Relaterede artikler

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på