Søg
Close this search box.

Kim Høyer byggede op

Af Birger Agergaard

Midtpunktet fylder 10 år til næste sommer, og Kim Høyer har været driftsansvarlig fra starten og til nu, hvor han blev opsagt af fonden bag Midtpunktet, da der ikke blev plads til ham i den nye struktur.

Kim fortæller, at de første år tog det ekstremt mange timer at bygge driften op og få rettet begynderfejl og opstartsproblemer og ellers en videreførelse af det store arbejde, som frivillige ildsjæle i fonden havde præsteret inden.

”Jeg har altid været på, ofte også når jeg egentlig havde fri eller havde ferie. Midtpunktet har altid været mit ”fjerde” barn. Mobilen var altid tændt, og jeg kunne blive ringet op på de mest mærkelige tidspunkter. Det har jeg sådan set aldrig haft noget imod. Men konen er nu alligevel glad for, at jeg fremover ikke skal i hallen hver weekend.”

Kim er uddannet grafiker, som også Midtpunktet har nydt godt af, når hjemmesiden skulle opdateres, banner og skilte i hallerne skulle udføres, infoskærme, oversigtplaner osv. Inden Midtpunktet var han nogle år skolebetjent på Aarhus Tech.

Den måde Kim blev ansat på er en lidt sjov historie. I Skødstrup trænede han senior damer i fodbold og blev ”opdaget” af en af spillernes far, der sad i fondsbestyrelsen, så han ad den vej kom ind i driften af Midtpunktet.

Kim slutter af med en tak for mange gode år i anlægget, og han håber at de nye tiltag vil gøre, at Midtpunktet fortsat stadig vil være et samlingspunkt for byens borgere.

Og nu leder han efter et nyt job.

Helmi rykker til Rønde

Helmi Abu Khamies havde forpagtningen af Midtpunktets café i fire år og fik den ikke forlænget. Han er rykket til Rønde, hvor han og Agnieszka har overtaget pizzeria Angels.

Læs hele decembernummeret 2021 af 8541

Relaterede artikler