Søg
Close this search box.

Udsolgt i industriområdet

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Det er ikke kun nye boliger, der skyder op i byen. Efter flere års tilløb er der også kommet god gang i erhvervsbyggeriet. Nu er alle grundene i det nye industriområde syd for Skødstrup ved motorvejsrundkørslerne solgt, og her kan du se, hvad der er på vej. Billedet blev taget den 2. november. Når du kommer forbi næste gang, er der nok sket en del.

Har du et gæt på, hvad vejen ned gennem det nye område hedder: Industrivej, Fabriksvej, Virkelyst? Ingen af delene. Selvom den er næsten en kilometer lang, betragtes den som en stikvej og hedder

1+2+3)

De første tre grunde ejes af ed A/S, der har bygget på den midterste. ed er totalleverandør af komplette it-systemer og it-services til erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner. Fra dette nye, centralt beliggende kontor, lager og konfigurationscenter forhandler man derudover alle de anerkendte it-mærkevareproducenter. I 2020/2021 havde virksomheden en omsætning på 327 mio. ed A/S har fra 1. januar 2021 været hovedsponsor for Skødstrup Fodbold. Kontrakten løber i første omgang tre år.

4)

Fra den vestligste del af den nyopførte bygning, klarer ELVAND installationsopgaver både fra virksomheder og private, lige fra gulvvarme over datanetværk til fx renovering af elinstallationerne i en totalfredet bygning. Virksomheden ejes af el-installatør Torben Vestergaard, som har fire ansatte. ELVAND har i Skødstrup 300 nye kvadratmeter at boltre sig på.

5)

Midterst i bygningen står der Why? Jeans på døren. Yderligere oplysninger om dem foreligger endnu ikke.

6)

Nærmest motorvejen ligger Vector. Der er et forlag, der laver fysiske og aktivitetsbaserede undervisningsmaterialer til alle folkeskolens klassetrin. De udgiver fortrinsvis læringshæfter og spil til fagene dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk og ADL (almindelig daglig læring). De producerer materialerne selv, hvilket, ifølge dem selv, giver lavere priser og kortere vej fra idé til færdigt produkt.

7)

Grunden er købt af Risskov El.

8)

Grunden er netop købt at HPD Group. HPD GROUP opkøber ejendomme til udlejning, men udvikler også ejendomme i eget regi med videresalg eller udlejning for øje. De beskæftiger sig med alle typer byggerier fra rækkehuse til store erhvervsejendomme.

9)

Grunden er købt af HI Ejendomsselskab fra Egå. Nærmere oplysninger foreligger endnu ikke. 

10)

Grunden er købt af Imbox Protection. Nærmere oplysninger foreligger endnu ikke. 

11)

EjendomsByg & Entreprise ApS tilbyder alt fra køkkenmontage til hovedentrepriser og totalløsninger. De arbejder for private samt for erhvervskunder, der opfører rækkehuse eller ombygger ejendomme til lejligheder. Virksomheden blev etableret i 2005 af Esben Høyer-Nielsen, og her opføres et nyt domicil til indflytning i 2022.

12)

Her har Åkrogs Ejendomme Aps lager og værksted. De udlejer boliger fortrinsvis mellem Randers og det nordlige Aarhus samt på Djursland.

13)

Den grund er købt af Neon Teknik, der har mere end 30 års erfaring som skilteproducent af ikke mindst facadeskilte. Neon-Teknik er en moderne højteknologisk skiltefabrik udstyret med computer, designstation, CNC tegne- skære- fræseanlæg og eget neonglasblæseri.

14)

Lokalepark Aarhus Nord er en businesspark bestående af to haller med i alt 21 lokaler beregnet til iværksættere og etablerede virksomheder. Lokalerne består af 100m2 til fx værksted eller lager med en tilhørende repros på 30 m2 til fx kontor eller salgsudstilling. Prisen er 8500,- /md plus moms og forbrug. Der er endnu ledige lejemål. Private er også velkomne. Her får du plads til fx veteranbilsamlingen, øvelokalet eller almindelig opbevaring. Lokalepark Aarhus Nord er opført af Lindaa-Balle Maskinstation, der desuden har stået bag hele det nye industriområde.

Læs hele decembernummeret 2021

Relaterede artikler

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Erhverv

Et større hundehus

Af Niels Dal Ibens Hundehus er udvidet. Både i areal, sortiment og faglighed.Indehaver Teddi Holst Sørensen fortæller: ”Vi er blevet godt modtaget siden åbningen i