Søg
Close this search box.

Leder: Demokratiet kommer: Stil dit spørgsmål

Af Inger Thranholm, formand for Skødstrup Fællesråd

I oktober, nærmere bestemt mandag den 11. oktober kl. 19.30, kommer demokratiet til Midtpunktet. De politiske partier deltager i vores lokale vælgermøde, med borgmester Jacob Bundsgaard i spidsen samt partiernes spidskandidater. Vi møder Socialdemokratiet, Venstre, Radikale, Konservative, Enhedslisten, Dansk Folkeparti, Socialistisk Folkeparti og Liberal Alliance og får en enestående chance for at møde byrådets toppolitikere og diskutere udviklingen, ikke mindst i 8541-området.

Som debatoplæg får politikerne stillet et par spørgsmål på forhånd som vi beder dem forholde sig til i deres egen præsentation i indledningen. Derefter åbnes der for debat, og vi har allieret os med en erfaren moderator, som sikrer en god afvikling af mødet. Vi ønsker at både politikere og borgere bliver hørt.

Det lokale demokrati præger også mange af hverdagens helt nære forhold, og du har sikkert også et emne som du ønsker debatteret, så mød op og fremlæg dit synspunkt. Det kan være et lokalt mødested for de unge, for os alle, et stykke sti som bidrager til at alt hænger sammen (det arbejder vi også på) eller noget helt andet. Det er op til dig.

På Facebook-gruppen ”8541 Borger til borger” kan der ligeledes stilles spørgsmål, og vi følger debatten og de emner der måtte være og bringer videre til vælgermødet.

Det vigtigste er at vi gør brug af lejligheden til at stille spørgsmål om netop det, som vi oplever kunne forbedres eller ændres. At vi sammen skaber synlighed for vores tanker og ønsker i den lokale politiske debat. Derfor mød op, gør opmærksom og vis din interesse, for din egen og din nabos skyld, og for 8541. Vi ses!

Relaterede artikler