Søg
Close this search box.

Studstrup mangler en formand

default image

Af Birger Agergaard

Der skal en ekstraordinær generalforsamling 9. november 2021 til, før Studstrup Borgerforening kan få en ny formand. Den afgående, Hanne Skovgaard Jensen, har været formand i seks år og ønskede sig afløst på den nyligt overståede generalforsamling.

Men ingen meldte sig. Der var også to ledige bestyrelsesposter, hvoraf den ene blev besat.

Derfor besluttede de 30 fremmødte medlemmer, at der skal indkaldes til en ekstra generalforsamling med det formål at vælge en ny formand og yderligere et medlem til bestyrelsen. Det bliver sandsynligvis i november. Imens arbejder ”de gamle” videre.

Hanne Skovgaard Jensen fortalte, at på den ene side har det været en meget positiv erfaring for hende at være formand, og at det har været en enestående mulighed for at lære byen at kende, men på den anden side har der også været mange sager de seneste år, der kræver opmærksomhed. Hun nævnte solceller, vindmøller, muslingefiskeri og en række andre emner.

Til at aflaste formanden og bestyrelsen er der nu nedsat to underudvalg for henholdsvis solceller/vindmøller og aktiviteter i havet (blandt andet muslingefiskeriet). Børne- og aktivitetsudvalget har også fået friske kræfter til arrangementer ved fastelavn, halloween, jul og sommerfest.

Relaterede artikler