Søg
Close this search box.

Ledige pladser på Mandagsholdet

Mandagsholdet vandt klubmesterskabet 2019

SSF Badminton afholdt klubmesterskab for Mandagsholdet den 29. april, som meddelt i junibladet, men sætternissen havde været på spil, så her bringes billedet af klubmestrene, og teksten der passer til billedet.

Forrest klubmestrene Marianne Hansen og Lars Damm, nr. 2 bagerst i midten: Anita Fabricius og Åge Nielsen, og nr. 3 bagerst yderst tv. og th.: Bent Sørensen og Kurt Rasmussen

Er du interesseret i at spille badminton mandag fra kl. 10.00 til 11.30, så kontakt Jørgen Kristensen på tlf. 2324 2102. Der er enkelte ledige pladser til næste sæson, som starter 2. september. Vi har det rigtig sjovt, og der er spillere på alle niveauer.

 

Af Jørgen Kristensen, Badmintonafelingen

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (august 2019)

Relaterede artikler

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.