Søg
Close this search box.

LøgtenLøb og byfest til juni

Vi er en gruppe borgere i 8541 som har besluttet at videreføre og udvikle LøgtenLøbet, som hidtil er blevet afholdt sammen med butikkernes ”Open By Night”. Vi afholder derfor løbet fredag d. 21. juni i 2019, men samtidig ønsker vi at udvikle arrangementet, så det bliver en byfest for alle i 8541 området.

Hidtil har der været en række butikker i Løgten, som har haft åbnet ved Open by Night. Vi vil udvide dette, så alle erhvervsdrivende i 8541, der må have interesse heri, kan blive synlige i gadebilledet enten ved fysisk tilstedeværelse og/eller som sponsor af gaver til deltagerne i løbet m.m.

Vi håber meget, at byens borgere vil støtte op, både med at flere melde sig som frivillige til at hjælpe med afviklingen, erhvervsdrivende byder ind med ønske om at bidrage/deltage og selvfølgelig også ved, at alle borgere slutter op, så løbet får rigtig mange deltagere. Vores ønske er, at vi sammen kan få skabt en fantastisk stemning og fest i vores by. Håber vi ses!

Der vil være gode præmier som sidste år, samt flere sjove tiltag som præmier til flest tilmeldte i klasser mm.

Opgaverne er delt ud sådan:

  • Selve løbedelen er Susanne Zenshøj hovedansvarlig for, skriv til: susannezens@gmail.comved interesse i dette område.
  • Sponsorater/repræsentation af erhvervslivet står Marianne Svendsen for, er du interesseret i at hjælpe/sponsorere noget, bedes du skrive til: Mariannesvendsen@live.dk
  • Standplads til boder med mad, underholdning mm – her bedes du skrive til Helle Birk Hansen på Hellebirk@hotmail.com.

Vi glæder os til en nyt Løgten løb med endnu mere liv og glade mennesker. Hold øje med flere oplysninger løbende her i bladet.

Af Helle Birk Hansen

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (november 2018)

Relaterede artikler

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Sankt Hansbål ved Fiskerhøj. Studstrup
Traditioner

Sankt Hans i to byer

Traditionen tro inviteres der til Sankt Hansfest om aftenen, den 23. juni. dels ved Skødstrup Søndersø, dels på Fiskerhøj ved Studstrup