Søg
Close this search box.

Med Succes i skørterne

”Vi sælger tøj til kroppen – ikke til klædeskabet…..”

Marina Vendelbo og Hanne Erdal har glimt i øjnene og susende travlt med deres Succes-butik på Bytorvet i Løgten.

Shopsucces hanne marina2

”Vi sætter en ære i kvalificeret vejledning med personlige tips til den enkelte kunde i højsædet,” siger Marina, og Hanne fortsætter: ”Tøjet skal bruges og ikke gemmes væk efter en kort begejstring. Vi husker, hvad kunderne købte sidste gang og vejleder gerne ved næste besøg om nyt, der kan bruges med tidligere køb.”

Butikken modtager nye varer hver uge og kun i begrænset antal.
Derfor er der altid nyt og unikt på hylder og stativer.
Tilsammen har de to piger over 30 års erfaring med tøj – og deler rundhåndet ud af den.

”Vi ved meget om produkterne – hvordan de passes og plejes og holder længere. I det hele taget er det vigtigt for os, at vores kunder går glade herfra og kommer glade igen, fordi de har følt sig set, hørt og godt vejledt,” fortæller de.
Butikken rummer endda mere end tøj, idet pigerne tilstræber en mere favnende oplevelse med accesories som tørklæder, smykker, sæber og tasker. Gode gaveartikler også for mænd på jagt efter ’en lille ting’ til det smukke køn.

Det er også muligt at bestille en ’personal-shopper’-tid hos Succes.

”Man kommer til os og fortæller om sine tøjønsker – hvad tøjet skal bruges til osv. Vi tager mål og får en snak med kunden om, hvilken garderobe, tøjet i øvrigt skal passe til. Et par uger efter har vi sammensat en buket af muligheder fra vores mange leverandører og bestilt hjem i de rette størrelser. Kunden kommer så i butikken en formiddag og ’har det hele for sin selv’. God tid og masser af opmærksomhed og personlig vejledning,” beretter Hanne og tilføjer, at ideen er for alle.

Fire gange om året har Succes modeshow – og succesen er så stor, at der ofte er venteliste.

Leverandørevents er også på paletten hos butikken, der i den forbindelse samarbejder med AH Vine om lidt læskende til ganen.
Alle de spændende tiltag kan følges på facebook og via annoncer her i Bladet 8541.

Succes har også en netbutik – kaldet Shop Succes.

Tekst og foto Niels Dal
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2019)

 

Relaterede artikler

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Fra venstre ejerne Jonas Kjær, Torben Kjelsmark og Morten Kjær foran den nye bygning i industrikvarteret ved motorvejen.
Erhverv

Et utæt vandrør eller ti boligblokke?

Tekst og foto Thomas Nykrog Den 17. marts forlod Risskov El, VVS og Ventilation og de 86 medarbejdere officielt Risskov og flyttede virksomheden til Skødstrup.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.