Søg
Close this search box.

Midtpunktet – hvem står bag?

default image

Det gør Fonden – og hvem er så Fonden i Midtpunktet?

Fonden i Midtpunktet er sat i verden for at drive Midtpunktet – herunder hallerne og banerne. Og da der kan være lidt mystik omkring fonden, vil vi rigtig gerne afmystificere dette.

Fonden bestyrelse består lige nu af Formand Jimmi Joensen, formand for Sportsforeningen Henrik Andersen-Dal, Lene Colstrup, Lars Thygesen, Henrik Skovfoged og Pernille Højland-Rønde. Vi er forældre til børn på skolen, vi er dine naboer, vi er din holdkammerat i sportsforeningen, vi hepper på sidelinjen til fodboldkampe og gymnastikopvisninger. Vi er alle frivillige (ulønnede bortset fra kaffen, som vi får til møderne) – og gør dette for fællesskabets skyld.

I Midtpunktet er der dog én ansat, vores alles Kim halmand, ellers er vi alle frivillige.

Vores frivillige arbejde er måske ikke så synligt som de dygtige træneres. Men vi arbejder med at drifte Midtpunktet, hvilket vil sige, at vi samarbejder med skolen, kommunen og politikere, med forpagtning af caféen og ansvaret for rengøring af Midtpunktet, med økonomien og med de arrangementer, der afholdes for hele 8541 i Midtpunktet.

Vi vil gerne opfordre til, at I alle bakker op om frivilligheden og arrangementerne i 8541. Ikke kun i Midtpunktet – men generelt. Vi har en fantastisk skare af frivillige, og dem skal vi værne om.

Skulle du få lyst til at være med eller vide mere, så skriv endelig til os – eller meld dig ind i Team Frivillig, som du finder på Facebook.

 

Af Pernille Højland-Rønne
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (december 2018)

Relaterede artikler

Walk for flagalleen
Erhverv

Godt gået!

En af Danmarks længste flagalleer!
Flagalleen i Løgten-Skødstrup er stiftet i 1970 som en underafdeling af den daværende Løgten-Skødstrup Borgerforening.
Kristi Himmelfartsdag deltog ca. 100 8541-borgere i en fælles “Walk” for at samle til vores allesammens flagallé.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Krop og sundhed

Jobbet som træner bragte ham til Skødstrup

”Jeg gør det, fordi det er sjovt. Flere af stamspillerne har været med i et par årtier, og der er et supergodt sammenhold,” siger Vagner Haunstrup, som træner eliteholdet i badminton