Søg
Close this search box.

Vil du være med til at drive Skødstrup Gymnastik fremad?

Gymnastikafdelingen i Skødstrup Sportsforening indkalder til generalforsamling onsdag d. 30/1 – 2019 kl. 17.30 i Multisalen i Midtpunkt. Vi skal have valgt to nye medlemmer, samt én suppleant til bestyrelsen.

Bestyrelsens primære opgave er at skabe gode rammer for de 65 instruktører og unghjælpere, som hver uge sørger for at skabe gode oplevelser for de ca. 600 medlemmer fordelt på 29 gymnastik- og dansehold.

Vi holder syv-otte møder om året, hvor vi planlægger rammer for programlægning, instruktørmøder, forårsopvisning og sikrer afdelingens daglige drift og samarbejde med resten af sportsforeningen. Vores løbende opgaver dækker også kommunikation med foreningens medlemmer. Vi passer foreningens mail, hjemme- og facebookside og skriver indlæg til bladet 8541.dk.

Vi er en velfungerende forening, med verdens bedste instruktører og taknemmelige medlemmer. Som nyt medlem træder du ind i en bestyrelse med fire erfarne medlemmer, som kender rutinerne, men gerne vil have nye ideer sat i spil.

Så hvis du ønsker at bidrage til at fastholde et aktivt foreningsliv i Skødstrup og udvikle gymnastikken i byen, hører vi gerne fra dig. Ring for en helt uforpligtende samtale om bestyrelsesarbejdet til formand Mette Hyldborg Knudsen, tlf. 2047 7382.

 

Bestyrelsen i Skødstrup Gymnastik er blandt andet med til at planlægge forårsopvisningerne. Her fra opvisningen i marts 2018.

Af Mette Hyldborg Knudsen
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (december 2018)

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet.
Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.