Søg
Close this search box.

Ny formand for Sportsforeningen

Mette Knudsen ser en fordel i at være formand samtidig med at være aktiv i en af sportsforeningens afdelinger.
Mette Knudsen ser en fordel i at være formand samtidig med at være aktiv i en af sportsforeningens afdelinger.

Af Birger Agergaard

Mette Hyldborg Knudsen meldte sig helt frivilligt, da Skødstrup Sportsforenings formand Kim Bakholdt før generalforsamlingen meddelte, at han ikke genopstillede. Mette er i forvejen formand for gymnastikafdelingen, og det ser hun ikke som en hindring for også at agere som hovedformand for Løgten-Skødstrups største forening. Tværtimod.

”Jeg påtog mig hvervet, fordi jeg havde lyst! Nu har vi haft nogle år, hvor vi har afprøvet en struktur, hvor hovedformanden ikke samtidig er afdelingsformand, så nu syntes jeg, det kunne være godt, at formanden også er med i en af afdelingsbestyrelserne. Det giver formanden en fornemmelse af, hvad der rører sig i afdelingerne,” siger Mette Knudsen, der har været gymnastikformand i seks år.

I november 2022 var hun med til at arrangere Sportslørdag for alle aktive i sportsforeningen. Det var en succes, blandt andet fordi dagen var med til at forene afdelingerne.

”Jeg vil gerne, at hovedbestyrelsen arbejder mere med det, der samler bestyrelserne, for eksempel sådan noget som Sportslørdag. Det er der potentiale i! Vi skal også arbejde mere sammen om at rekruttere flere frivillige. Det er en fælles interesse, og der er ikke konkurrence afdelingerne imellem for at få frivillige. Det er noget, vi vil gøre sammen,” siger den nye hovedformand.

Læs hele majnummeret 2023 på PDF

 

Relaterede artikler

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses