Søg
Close this search box.

Ny formand for Sportsforeningen

Mette Knudsen ser en fordel i at være formand samtidig med at være aktiv i en af sportsforeningens afdelinger.

Af Birger Agergaard

Mette Hyldborg Knudsen meldte sig helt frivilligt, da Skødstrup Sportsforenings formand Kim Bakholdt før generalforsamlingen meddelte, at han ikke genopstillede. Mette er i forvejen formand for gymnastikafdelingen, og det ser hun ikke som en hindring for også at agere som hovedformand for Løgten-Skødstrups største forening. Tværtimod.

”Jeg påtog mig hvervet, fordi jeg havde lyst! Nu har vi haft nogle år, hvor vi har afprøvet en struktur, hvor hovedformanden ikke samtidig er afdelingsformand, så nu syntes jeg, det kunne være godt, at formanden også er med i en af afdelingsbestyrelserne. Det giver formanden en fornemmelse af, hvad der rører sig i afdelingerne,” siger Mette Knudsen, der har været gymnastikformand i seks år.

I november 2022 var hun med til at arrangere Sportslørdag for alle aktive i sportsforeningen. Det var en succes, blandt andet fordi dagen var med til at forene afdelingerne.

”Jeg vil gerne, at hovedbestyrelsen arbejder mere med det, der samler bestyrelserne, for eksempel sådan noget som Sportslørdag. Det er der potentiale i! Vi skal også arbejde mere sammen om at rekruttere flere frivillige. Det er en fælles interesse, og der er ikke konkurrence afdelingerne imellem for at få frivillige. Det er noget, vi vil gøre sammen,” siger den nye hovedformand.

Læs hele majnummeret 2023 på PDF

 

Relaterede artikler

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog:

Øverst ses skolen. Nederst ses den bane, der konverteres til kunstgræsbane. Det nærmeste parcelhus ligger 108 meter fra banen.
Sport & Fritid

Kunstgræsbanen kommer – trods alt

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog EU træder i øjeblikket vande omkring et eventuelt kommende forbud mod salg af gummigranulat til kunstgræsbaner. Men det kommer