Søg
Close this search box.

Ny i redaktionen

Margrethe Krogh Thusgaard – et fund til redaktionen på 8541.dk
Margrethe Krogh Thusgaard – et fund til redaktionen på 8541.dk

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog

Yes – det lykkedes! Endda at slå to fluer med ét smæk.

Vi er glade for at byde Margrethe Krogh Thusgaard velkommen i redaktionen på 8541. Hun vil ikke alene skrive artikler til bladet, men hun er også en knag til IT, så vi kan slå to fluer med ét smæk. Det kunne ikke passe bedre, da vi netop har besluttet at få en splinterny hjemmeside på platformen www.8541.dk

Margrethe flyttede ind i den dengang nyopførte ”Andelsboligforeningen Æblehaven ”, lige over for Carletti, hvor hun nu bor på 18. år. Hun har som tidligere gymnasielærer undervist i musik, og hun har stadig meget at gøre på den musikalske front. Hun er f.eks. aktiv korsanger i forskellige sammenhænge og spiller cello i to orkestre samt et par mindre, kammermusikalske grupper.

Efter gymnasieepoken uddannede hun sig i IT og har blandt andet været med på holdet, som udviklede Region Midtjyllands patientjournal. Den er i dag et værdsat arbejdsredskab også i andre regioner.

Efter pensionering fra regionen i 2017 er Margrethe Thusgaard fortsat med at arbejde, og lige nu trapper hun ned fra et deltidsjob som kirkesekretær ved Kolt Kirke.

Huller i kalenderen
Det var på et jazzhold på Rosenbakken, at dette blads redaktør fik overbevist Margrethe om, at der også må være et par huller i kalenderen til at være med i bladets redaktion.

Lediggang gider Margrethe nemlig ikke, men dog stavgang. Hun går hver tirsdag formiddag med en række andre stav- og ikke-stavgængere, og derom handler just Margrethes første artikel her i bladet.

Læs hele februarnummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Schæferhundehvalp ligger "dæk" og spidser ører
Livsstil & Familieliv

Vov det ene øje

En halv snes hunde og deres ejere havde snuset sig frem til hundetræning på Berberisvej 18A i Skødstrup.