Søg
Close this search box.

Ny i redaktionen

Margrethe Krogh Thusgaard – et fund til redaktionen på 8541.dk

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog

Yes – det lykkedes! Endda at slå to fluer med ét smæk.

Vi er glade for at byde Margrethe Krogh Thusgaard velkommen i redaktionen på 8541. Hun vil ikke alene skrive artikler til bladet, men hun er også en knag til IT, så vi kan slå to fluer med ét smæk. Det kunne ikke passe bedre, da vi netop har besluttet at få en splinterny hjemmeside på platformen www.8541.dk

Margrethe flyttede ind i den dengang nyopførte ”Andelsboligforeningen Æblehaven ”, lige over for Carletti, hvor hun nu bor på 18. år. Hun har som tidligere gymnasielærer undervist i musik, og hun har stadig meget at gøre på den musikalske front. Hun er f.eks. aktiv korsanger i forskellige sammenhænge og spiller cello i to orkestre samt et par mindre, kammermusikalske grupper.

Efter gymnasieepoken uddannede hun sig i IT og har blandt andet været med på holdet, som udviklede Region Midtjyllands patientjournal. Den er i dag et værdsat arbejdsredskab også i andre regioner.

Efter pensionering fra regionen i 2017 er Margrethe Thusgaard fortsat med at arbejde, og lige nu trapper hun ned fra et deltidsjob som kirkesekretær ved Kolt Kirke.

Huller i kalenderen
Det var på et jazzhold på Rosenbakken, at dette blads redaktør fik overbevist Margrethe om, at der også må være et par huller i kalenderen til at være med i bladets redaktion.

Lediggang gider Margrethe nemlig ikke, men dog stavgang. Hun går hver tirsdag formiddag med en række andre stav- og ikke-stavgængere, og derom handler just Margrethes første artikel her i bladet.

Læs hele februarnummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Rikke Friis Kanstrup – forrest i billedet – på vej til at vinde tre guldmedaljer ved DM for juniorer i rygcrawl. (foto Allan Jensen, Eventmedia)
Sport & Fritid

Mestersvømmer: Det blev til mere end plask og leg

16-årige Rikke Friis Kanstrup fra Løgten har vundet guld ved Danmarksmesterskabet i juniorsvømning – og senest guld ved de nordiske mesterskaber Af Birger Agergaard Rikke

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.