Søg
Close this search box.

Skolevikaren fastansættes

Der var blomster på første arbejdsdag fra viceskoleleder Marianne Bach til Søren Skalkhøj Petersen.
Der var blomster på første arbejdsdag fra viceskoleleder Marianne Bach til Søren Skalkhøj Petersen.

Af Birger Agergaard

Som det er sket før, er en vikarierende skoleleder blevet fastansat leder. Det skete med Henrik Kallestrup, og nu er det også besluttet at fastansætte Søren Skalkhøj Petersen som Skødstrup Skoles leder.

Han blev vikarierende skoleleder 1. december, da Peter Mikael Andreasen rejste. Og han fortsætter altså i fast stilling 1. februar.

Det kan ske uden stillingsopslag, hvis et enigt ansættelsesudvalg beslutter det. Det har i enighed peget på Søren Skalkhøj Petersen, som i de seneste måneder har været udlånt til Skødstrup Skole. Søren er i forvejen velkendt i Børn- og Ungeorganisationen, med solid erfaring fra bl.a. rollen som skoleleder på Vorrevangskolen.

Skødstrup Skole skriver i en pressemeddelelse:

“Søren er en meget kompetent og ressourcefuld skoleleder med mange års erfaring i at drive skole, lede ledere og skabe stærke fællesskaber for børn og voksne. Han har et økonomisk og administrativt overblik, samt en ro og stabilitet, der gør overgangen ind i ny periode, til en tryg oplevelse for alle. Søren går nysgerrigt til værks og sætter relationer og fællesskab øverst.”

Børn og Unge-chef Karina Møller glæder sig over ansættelsen: ”Både medarbejdere, bestyrelse og lederteam har ønsket at fortsætte samarbejdet med Søren, og han har heldigvis taget imod de nye udfordringer,” fortæller hun. Karina Møller har i øvrigt lige fået fået en anden stilling i Børn og Unge.

Relaterede artikler

Det undersøges for tiden, hvor i området der kan placeres en ny afdeling af Skødstrup Skole. De muligheder vil man ikke udtale sig om i øjeblikket.
Børn og unge

Håb om skoleudvidelse i Skødstrup

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Der er nu begrundet håb om, at der kan opføres en ny afdeling til Skødstrup Skole. Skolen har været

Red Barnet-gruppen fra 6. f. på Skødstrup skole: Anton, Magnus, Maria og Filipa.
Børn og unge

Mere fokus på fattigdom

6. f på Skødstrup Skole havde i slutningen af 2023 en projektuge, hvor temaet var hjælpeorganisationer.
En af grupperne i klassen valgte at skrive til 8541-bladet om sit arbejde med Red Barnet, og resultatet følger her:

Van Gok Band foran skolen
Skole og institutioner

Gamle elever og lærere fester

Er du fuldvoksen og trådte dine barnesko på Skødstrup Skole? Eller var du lærer dengang?
Så kan du deltage i en fest for gamle elever og lærere. Den foregår lørdag 29. juni i Hornslet-Hallen.