Ny ledelse i Skødstrup Sportsforening

default image

Lene Colstrup Larsen gik som varslet af som formand på Skødstrup Sportsforenings generalforsamling, mens Robert Mieth Johannessen trådte ud som næstformand. Den nye ledelse af foreningen præsenterer sig selv her:

 

Den nye formand

Jeg hedder Henrik Andersen-Dal, er 51 år og har boet i Studstrup siden den 1. april 2017.

Jeg er helt ny inden for Skødstrup Sportsforening, men ikke ny inden for sports- og bestyrelsesarbejde. Jeg kender til trænerlivet fra min tid som fodboldtræner for ungdomshold, og så har jeg gennem livet deltaget i en del bestyrelsesarbejde, både som bestyrelsesmedlem og som formand.

Årsagen til at jeg vælger at bruge tid på Skødstrup Sportsforening, er at jeg ønsker at støtte op omkring det lokale liv og de udfordringer som der er i lokalområdet. Jeg mener at det er vigtigt at være med, for uden frivilligt arbejde i lokalområdet kan det ikke fungere. Jeg ser frem til mange hyggelige timer omkring sport og andre lokale aktiviteter.

Skulle der være sportslige eller kulturelle aktiviteter, som I mener, der skal med ind i Midtpunktet, så tag kontakt til mig.

Henrik Andersen-Dal

handersendal@gmail.com

Mobil 42 32 53 67

På gensyn i Midtpunktet.

Den nye næstformand

Jeg hedder René Yde Jensen, er 40 år og har boet i Skødstrup siden 2007.

Jeg har i de seneste ni år været tilknyttet SSF gennem først seniorfodbold, både som spiller og træner og nu på oldboys-niveau, samt badminton på motionsplan.

Jeg er gift med Janni og er far til tre friske drenge, som alle på et eller andet plan har været eller er tilknyttet en af sportsforeningens afdelinger. Jeg har så længe jeg kan huske, næsten altid været tilknyttet som frivillig i de idrætsklubber jeg har været medlem af, enten på træner- eller bestyrelsesniveau, så derfor føler jeg det nemt også at bidrage på den front her i Skødstrup Sportsforening. Da jeg selv er sportsmand på mange felter, vil jeg gerne arbejde for et bredt samarbejde imellem de forskellige afdelinger i foreningen, så vi sammen får den bedst mulige sportsforening der kan tage vare på flest muliges interesser.

Og kan vi få flere nye sportsgrene ind under vores vinger, så skal vi selvfølgelig det.

Så har I nogle gode idéer, så kom bare frem med dem.

René Yde Jensen

ReneYdeSSF@Gmail.com

Mobil 42 92 72 22

Vi ses i Midtpunktet.

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2018)

Relaterede artikler

Sport & Fritid

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde

Øverst ses skolen. Nederst ses den bane, der konverteres til kunstgræsbane. Det nærmeste parcelhus ligger 108 meter fra banen.
Sport & Fritid

Kunstgræsbanen kommer – trods alt

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog EU træder i øjeblikket vande omkring et eventuelt kommende forbud mod salg af gummigranulat til kunstgræsbaner. Men det kommer