Søg
Close this search box.

Nye ideer på Bytorvet

Egen import af råvarer, høj kvalitet og nemme løsninger for kunderne.
Det er omdrejningspunkterne i det nye brasserie med take-away på Bytorvet i Løgten i den tidligere Fakta-butik.
“Vi har været i blandt andet Spanien, Tyskland og Italien for at finde gode oste og pølser – og i Frankrig efter pateer og fond med den helt rette smag“ , fortæller Christian Gram, der står bag den nye forretning. Christian Gram har gennem en årrække drevet Gl. Løgten Strandkro og udvider altså nu bedriften.
“Vores gæster kan spise her i vores brasserie eller købe maden med hjem færdigtilberedt – både som hverdagsmad eller,’’ fortsætter Christian. Kvalitet og bæredygtighed ligger restauratøren på sinde – således er take-awaymaden i emballage fremstillet af sukkerrør og bananblade. Og den kan genbruges.
“Det skal være lidt nemt ind imellem. Derfor har vi fiske- og kødretter, paninier, risotto og pastaretter, som kan serveres hurtigt her på stedet. Eller man kan suse ind og få retten med hjem“, beretter Christian.
Brunch tilbydes også i brasseriet, og der introduceres brødudsalg med friskbagt brød.
“På længere sigt etablerer vi mulighed for online-bestilling og efter lidt ombygning på bagsiden af forretningen bliver der mulighed for drive-in afhentning“, slutter Christian Gram.

Tekst Niels Dal Foto Thomas Nykrog

Relaterede artikler