Søg
Close this search box.

En epoke slutter

På en ekstraordinær generalforsamling onsdag 27. april blev Foreningen 8541 nedlagt. Der har desværre ikke været opbakning til vores arrangementer så derfor denne beslutning. Den gamle forening, som før hed Løgten/Skødstrup Husmoderforening, har eksisteret siden april 1949. Dengang blev den oprettet for at unge kvinder kunne få indsigt i madlavning og børnepasning, og den første udflugt gik til Himmelbjerget. I gemmerne har vi blandt andet fundet gamle avisudklip, regnskaber, sanghæfter, juleløbere og en sølv dirigentklokke fra 10 års jubilæet i 1959. Disse effekter vil blive videregivet til Egnsarkivet og Rosenbakken. Foreningen har et lille overskud, der vil blive doneret til Flagallén.

På bestyrelsens vegne Susanne Strandby, Jadevej 33, 8541 Skødstrup

Relaterede artikler

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.
Erhverv

20 år – af med proppen….

Jesper Andersen (tv) og Henrik Hjortshøj (th) solgte for 20 år siden en palle italiensk vin til venner og bekendte. Siden er det gået stærkt.