Søg
Close this search box.

Hold 64: Boksning. Tirsdag kl. 20.30-21.30 eller torsdag kl. 19.00-20.00.

motionsboksning

 

v/ Bjarke Tornbjerg

Holdet er både for drenge og piger, mænd, kvinder, øvede og nybegyndere.

Træningen vil være inspireret af rigtig boksetræning, med mange af de elementer, som indgår traditionel boksetræning. Konditionstræning, koordinationstræning, styrketræning, sjipning, boksning på sandsæk samt let tekniktræning i slag på plethansker. Træningen vil være hård og sjov og kan tilpasses alle niveauer. Det kræver blot at du møder op i behageligt tøj og med lysten til at få sved på panden og komme i god form.

Bjarke Tornbjerg

Mit navn er Bjarke. Jeg er 41 år gammel og har selv trænet boksning i over 10 år. Efter jeg stoppede med rigtig boksetræning har jeg haft motionsboksehold i Fitness World over en årrække i Aarhus og Valby.

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.