Søg
Close this search box.

Rosenbakken – Brugerrådet ”takker af” og afløses af Rådet

default image

Med udgangen af december 2017 har kommunen besluttet at nedlægge bruger-rådene i Aarhus.

 

Hvad så med Skødstrup-Løgtens velfungerende brugerråd? Ja, det ophører med at fungere om en måned. 

 

Og hvad så?
Kommunen har oplyst følgende:

 

Formål:
Formålet er at danne et sted for alle, et sted for sociale fællesskaber, for et aktivt medborgerskab og for generationsbrobygning.

 

Samarbejde:
Kommunen ønsker større lokalt samarbejde. Derfor forventes det, at Rådet kommer til at bestå af alle, som har lyst til at deltage. Rådet skal invitere relevante aktører omkring lokalcentret til samarbejde.

 

Opgaver:
Rådet får flere opgaver. Det skal understøtte og tage initiativ til aktiviteter og arrangementer på lokalcentret i overensstemmelse med borgernes ønsker og behov.

 

Sådan forventes det at komme i gang.

Kommunen tager initiativ til bred information om formål og hensigt med ændringerne, og at der annonceres om det kommende Rådsmøde.

Rådsmødet på Lokalcenter Rosenbakken regner vi med bliver afholdt i februar. På mødet forventes det, at Rådet udpeger en ledelse, bestående af en formand, en næstformand, en sekretær og en kasserer.

Nærmere herom i februar-nummeret af 8541.

Brugerrådet vil gerne kraftigt opfordre til at vise interesse omkring dette valg, da vi gerne ser, at Rosenbakken fortsætter som det dynamiske center, det er nu.

Vi kan oplyse, at alle de aktiviteter, der er i gang, også vil fortsætte uforandret i foråret, men der vil ikke blive planlagt og gennemført nye arrangementer, før det nye råd tiltræder.

Caféens arbejde vil også fortsætte uændret. Her vil vi benytte lejligheden til at gøre opmærksom på både suppeaftener, smørrebrødsaftener samt andre arrangementer i cafeen. Se opslag på tavlen ved indgang A samt i cafeen.

Dette vil være det sidste indlæg i 8541 fra Brugerrådet.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til alle jer, der flittigt er mødt frem til vores arrangementer – og tak for ris og ros!

Brugerrådet blev startet for ca. 30 år siden. Der har siddet mange forskellige folk i brugerrådet gennem årene. Der er blevet lagt megen tid og energi i at få vores Lokalcenter Rosenbakken til at fungere på bedste vis. Det er vores ønske, at det må fortsætte fra den platform, det har nu, til at udvikle- og fastholde gode ting til gavn for brugerne i vores område.

Med lidt vemod siger vi herfra farvel.
Jytte Christensen, formand –
Jytte Jakobsen, næstformand –
Ove Jakobsen, kasserer og lokaleadministrator –
Jens Garsteen, kursusleder –
Lise-Lotte Kjær, PR område –
Inger Thamestrup, cafeudvalg –
Orla Jensen, cafeudvalg –
Margrethe Delcomyn, sekretær.

SE mere i bladet 8541 -Dit lokale blad (december nummeret)

Relaterede artikler

Fra venstre ergoterapeut og vicechef Lotte Kirkegaard, Erik Søndergård Lions Skødstrup, ergoterapeut Julie Buchwald og fysioterapeut Ida Mateusiak
Senior

En stoleløfter til Kløvervangen

Lions Club har doneret en stoleløfter til Plejehjemmet Kløvervangen. Den aflaster personalet og hjælper borgeren.