Søg
Close this search box.

Running Sushi = Løbehold for kvinder I Skødstrup

Efter sommerens varme og hygge er vi igen klar med et nyt hold ”Running Sushi”. Så frem med løbeskoene og kom og vær med på vores ”Begynder løbehold” i Skødstrup Løbeklub, hvilket kun er for kvinder.

Opstart Mandag 12. september kl. 19:00

Vi mødes foran Midtpunktet
Running 2

Running 3

På Running Sushi holdet, er der ingen krav om, at du i forvejen kan løbe, for alle kommer til at starte fra nul. Vi prioriterer at starte langsomt ud med forskellige fartlege og interval løb. Målet er at lære at løbe fem km. sammen med andre kvinder.

Du får:

  • Et 10 ugers begynderløbe-forløb
  • En ugentlig træning med Running Sushi holdet hver mandag kl. 19:00 til ca. kl. 20:00
  • Hver træning indeholder opvarmning/ fartlege/ core- og styrketræning
  • Træningen de første gange er fokuseret på at opbygge en grundform, som gør det muligt at løbe fem kilometer. I slutningen af perioden fokuseres der mere på løbe distancerne
  • Kontingent til Skødstrup Løbeklub 2018 (inkluderer tre ugentlige fælles træninger – mandage kl. 17:30 – onsdage kl. 18:00 og lørdage kl. 9:00)
  • Forslag til forskellige løberuter
  • To engagerede trænere, der står klar med et ugentligt træningspas
  • Forløbet afsluttes selvfølgelig med ”Sushi og Cava”

Pris for det samlede forløb: 399,-kr pr. deltager

Den første træning er gratis, derefter indbetales kontingent på Skødstrup Løbeklubs hjemmeside (Skoedstruploeb.dk) – under fanen ”Running Sushi”

Træningen er både målrettet de piger, der har været skadet og skal i gang igen og dem, der bare gerne vil lære at løbe. Trænerne vægter højt, at alle udfordres på forskellige niveauer og vi løber altid med både i forreste og bagerste trup. Derudover skal der altid være plads til sjov.

Helle R. Jacobsen og Mette Langborg (trænere)

Ingen undskyldninger – Tag fat i veninderne, naboen, mødregruppen –

Find løbeskoene frem – På med dem – Kom op og løb med os i nærområdet….

 

Af Helle Jacobsen og Mette Langborg

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (august 2018) eller på 8541.dk

Relaterede artikler

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.