Søg
Close this search box.

Running Sushi = Løbehold for kvinder I Skødstrup

Efter sommerens varme og hygge er vi igen klar med et nyt hold ”Running Sushi”. Så frem med løbeskoene og kom og vær med på vores ”Begynder løbehold” i Skødstrup Løbeklub, hvilket kun er for kvinder.

Opstart Mandag 12. september kl. 19:00

Vi mødes foran Midtpunktet
Running 2

Running 3

På Running Sushi holdet, er der ingen krav om, at du i forvejen kan løbe, for alle kommer til at starte fra nul. Vi prioriterer at starte langsomt ud med forskellige fartlege og interval løb. Målet er at lære at løbe fem km. sammen med andre kvinder.

Du får:

  • Et 10 ugers begynderløbe-forløb
  • En ugentlig træning med Running Sushi holdet hver mandag kl. 19:00 til ca. kl. 20:00
  • Hver træning indeholder opvarmning/ fartlege/ core- og styrketræning
  • Træningen de første gange er fokuseret på at opbygge en grundform, som gør det muligt at løbe fem kilometer. I slutningen af perioden fokuseres der mere på løbe distancerne
  • Kontingent til Skødstrup Løbeklub 2018 (inkluderer tre ugentlige fælles træninger – mandage kl. 17:30 – onsdage kl. 18:00 og lørdage kl. 9:00)
  • Forslag til forskellige løberuter
  • To engagerede trænere, der står klar med et ugentligt træningspas
  • Forløbet afsluttes selvfølgelig med ”Sushi og Cava”

Pris for det samlede forløb: 399,-kr pr. deltager

Den første træning er gratis, derefter indbetales kontingent på Skødstrup Løbeklubs hjemmeside (Skoedstruploeb.dk) – under fanen ”Running Sushi”

Træningen er både målrettet de piger, der har været skadet og skal i gang igen og dem, der bare gerne vil lære at løbe. Trænerne vægter højt, at alle udfordres på forskellige niveauer og vi løber altid med både i forreste og bagerste trup. Derudover skal der altid være plads til sjov.

Helle R. Jacobsen og Mette Langborg (trænere)

Ingen undskyldninger – Tag fat i veninderne, naboen, mødregruppen –

Find løbeskoene frem – På med dem – Kom op og løb med os i nærområdet….

 

Af Helle Jacobsen og Mette Langborg

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (august 2018) eller på 8541.dk

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på