Søg
Close this search box.

Skal du være vores nye holdkammerat i Skødstrup Badminton?

default image

Skødstrup SF – Badminton er en afdeling på ca. 170 medlemmer, hvor der er mulighed for at spille badminton på alle niveauer.

VI vil her gerne slå et slag for vores ”Elite-trup”, hvor vi har tre tuneringshold i Danmarksserien, Serie 1 og Serie 2. Vores trup består af ca. 30 spillere kendetegnet ved en godt miks af yngre og ældre spillere, der på tværs af alder har et utroligt godt sammenhold. Her er der både plads til den unge ambitiøse spiller og til familie mor/far, der lige skal have puttet de små inden træningen starter.

Men vi har plads til endnu flere!
Vores ugentlige træningstider er tirsdage og torsdage fra 20-22, og selvom vi jo helst vil spille kampe, så er det alligevel godt, at vi har vores ambitiøse trænerteam Vagner Haunstrup og Torben Jepsen til at sørge for, at få at os i topform og få finpudset smashet, clear, cut, drop og netdrop.

Så er du bosiddende i området omkring 8541 og synes ovenstående lyder som et fedt og rart sted at være, så er du meget velkommen til en af vores træninger allerede i morgen.

Chef træner: Vagner Haunstrup 2021 0040
Spillerudvalg: Rasmus Pedersen 2021 5161

8541.dk/afdelinger/badminton

 Af Rasmus Pedersen, Skødstrup Badminton
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2019)

 

 

Relaterede artikler

Kaløvig bådehavn Foto Thomas Nykrog
Sport & Fritid

40 år med Kaløvig Bådehavn

Kaløvig Bådehavn har 40-års fødselsdag Pinsedag, søndag den 19. maj 2024. Det skal fejres med fuld musik, for det er en kæmpestor bedrift, at denne vidunderlige havn er blevet netop, dét den er!

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!