Søg
Close this search box.

Højt niveau til gymnasters forårsopvisning

Der var spændte gymnaster, begejstrede pårørende, stolte instruktører og god musik da vi i Skødstrup Gymnastik d. 30/3 afholdte den årlige forårsopvisning.

SSF Gymnastikopvisning grønne kopier  SSF Gymnastikopvisning instruktører kopier  SSF Gymnastikopvisning intro kopier  

Efterhånden som klokken nærmede sig 10.30, summede plænen foran Midtpunktet af forventningsfulde forældre, søskende og bedsteforældre, som alle ventede på at se hvad byens gymnaster havde øvet sig på hele vinteren. Køen var lang, for aldrig har der været så mange gæster til forårsopvisning i Skødstrup. Det betød trængsel i hallen til en start, men alle fik efterhånden en plads og blev klar til at tage imod de spændte gymnaster.

Instruktører overraskede
18 lokale hold og et gæstehold skulle på gulvet og vise deres flotteste serier og vildeste spring. Men først var der en overraskelse fra instruktørerne, som i år lavede cowboyserie med pistoler og bandanaer. Serien er ikke dagens smukkeste, men forhåbentlig den sjoveste – i hvert fald for dem på gulvet. Opvisning handler jo om fællesskab og glæde, så scenen var sat til alle de andre hold.

SSF Gymnastikopvisning pink kopier  SSF Gymnastikopvisning ringe kopier  SSF Gymnastikopvisning røde kopier

Dagen var præget af stor variation og et højt niveau. Vi så flotte saltoer fra superhelte, farverige tørklæder, femårige ninjaspringere, tøndebåndserie, rockmusik og armsving. Der var vilde parkourspring, familiehold på svømmetur, grønne dansemus, sejlende sørøvere, engle og djævle og meget mere. Det var en fantastisk dag med god stemning fra den kæmpe opbakning fra publikum. Det hele blev i år bevidnet af to frivillige fotografer, som tog billeder af alle holdene. Tak til Henrik Melgaard og Christel Kongsgaard for alle billederne. De kan ses på Skødstup Gymnastiks facebookside.

SSF Gymnastikopvisning tag kopier  SSF Gymnastikopvisning træk

Som en del af foreningen kan jeg kun blive stolt og glad af at byen på denne måde kan samles om gymnastikken. Jeg glæder mig allerede til meget mere næste år. Vil du være med, så meld dig som instruktør nu eller som gymnast ved sæsontilmelding d. 16/6 2019.

Tak til alle instruktører, opvisningsudvalg, gymnaster og publikum, som var med til at gøre dagen til noget helt særligt.

Af Mette Knudsen, Skødstrup Gymnastik

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2019)

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Klar, parat, snart start!
Sport & Fritid

Byfest og motionsløb i sommersol og hedebølge

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Fotos Hans-Jørgen Krickhahn Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, og fredag den 16. juni 2023 kunne kun bekræfte dette gamle ordsprog: