Søg
Close this search box.

Skitur til Østrig med 8541 Alpenstürmere

default image

Som mange læsere af 8541 ved, har der lokalt i området med postnummer 8541 været afholdt en skitur til Østrig i efterhånden en del år.
Igen i år har vi nogle ledige pladser på turen, der holdes i januar 2018.

Turen foregår igen denne gang i uge 4 i stedet for uge 2, som det ellers var længe.

 

Da vort arrangement skal hvile i sig selv – men heller ikke mere – kan vi lave turen til følgende ganske hæderlige pris for 4 dage på ski:

  • 3.600 kr. for voksne
  • 3.300 kr. for unge
  • 2.600 kr. for børn.

I prisen er inkluderet:

  • Transport med bus
  • Logi og halvpension (aftensmad og morgenmad)
  • Liftkort til alle 4 dage

 

Turen er på sædvanlig vis planlagt som følger:

  • Vi kører med bus fra Skødstrup tirsdag aften.
  • Vi spiser morgenmad på pension Alpenblick i Radfeld onsdag morgen – hvorefter vi skifter tøj og kører til Alpbachtal eller Mayerhofen. Herefter lejer vi udstyr, og turen går på bjerget
  • Torsdag og fredag står vi på ski hele dagen. Vi vælger efter, hvor der er bedst sne, da vi har vores egen bus med på hele turen.
  • Lørdag kører vi, efter en hel dag på ski ind og afleverer lejet grej, og så sidst på dagen til Danmark, hvor vi ankommer søndag formiddag.

Vi har bestilt plads på pension Alpenblick, og vi forventer som alle de andre år en fantastisk behandling af vores værtsfamilie, hvor Christine og Dane garanteret står klar til at modtage os.

Det, at det ikke er rejsebureau, der arrangerer turen, betyder absolut ikke, at vi ikke vil medtage uerfarne skiløbere og børn. Men det betyder, at børn under 16 år skal være ”adopteret” af en plejefamilie til turen.

Vi hører gerne nærmere fra personer, der vil med på turen hurtigst muligt. Det er først til mølle, der er modellen. Så man skal jo ikke vente for længe!

Flere oplysninger findes på vores hjemmeside, ligesom det er her man melder sig til ved at betale 25 % af turens pris:

http://sites.google.com/site/alpensturmer8541/

Med venlig hilsen

Det selvbestaltede turudvalg er som sædvanlig

Maybrit Vorbjerg Nielsen
Per Justesen
Jens Peter Tovgaard
Lars Jakobsen
Per Juul Bech
Karl Erik Skovgaard Jensen

 

Relaterede artikler

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.