Søg
Close this search box.

Stor opbakning til Skødstrup Tennisklub

Klubbens altmuligmand Leif Behnke i funktion som turneringsleder.

Af Rudi Bjørn

Vi har haft et forrygende første halvår i Skødstrup Tennisklub med stor fremgang i medlemstallet, som er vokset fra 130 til 176 medlemmer.

Det skyldes først og fremmest de mange nye aktiviteter, som klubbens ildsjæle har sat i søen.

Vi har bl.a. i hele sæsonen haft et gratis introduktionstilbud til nybegyndere, der over tre onsdage har haft mulighed for at lære de grundlæggende ting i tennis. Et populært tilbud, som vores nye træner Francesca Agassi har håndteret med stor dygtighed, og som har givet en del nye medlemmer.

I ungdomsafdelingen har der været fart på. Her Her har Brian Andersen og hans team lanceret en række ugentlige træningssamlinger for børn og unge i alle aldersgrupper fra 6 år og opefter. Ligesom de har indledt et samarbejde med andre klubber, så de unge har mulighed for at komme rundt og deltage i turneringer med jævnaldrende.

Blandt årets absolutte højdepunkter er de to oldboys-matcher mod Ebeltoft. I den første kamp løb molboerne for en gangs skyld med sejren, så nu glæder vi os til returmatchen sidst i august her i Skødstrup.

Søndag den 25. juni inviterede vi til hyggeturnering og grill – et velbesøgt arrangement med god stemning over hele linjen. Så vi er allerede i gang med at planlægge et lignende arrangement i forbindelse med sæsonafslutningen.

Det er altid inspirerende at møde nye tennisspillere. Vi har derfor indledt et samarbejde med Lystrup Tennis om at mødes på skift i vore klubber til en gang tennis og hyggeligt samvær. Første møde fandt sted i Lystrup den 10. august med 23 deltagere

Og så har vi for første gang i mange, mange år afholdt klubmesterskaber – de blev afviklet i uge 33, dvs. efter deadline, så vi kender ikke vinderne på nuværende tidspunkt.

Skødstrup Tennisklub har i mange år stort set måttet klare sig uden offentlig støtte og kun haft yderst beskedne sponsorindtægter. Vi er derfor utroligt glade for den store opbakning, som vore 14 nye sponsorer har givet os og som har gjort det muligt at vende udviklingen i klubben i en så positiv retning!

Tak til sponsorerne
Lindaa-Balle Maskinstation
H17
Henning
Ankersø Bolig
Bussemanden.dk
Høghs Auto
Jochumsen VVS
Bageriet Hornslet-Løgten
Det franske Hjørne
Zorba
JH Auto
Hedegaardens Vinavl.

Læs hele septembernummeret2023 på PDF

Relaterede artikler

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.