Søg
Close this search box.

Vil du med Lions på Udveksling

Billedet er fra en tidligere udveksling med Lions Skødstrup.
Billedet er fra en tidligere udveksling med Lions Skødstrup.

Af Per Zenshøj, Lions Skødstrup

Lions Skødstrup er en del af Lions internationale Youth Camp and Exchange (YCE) program, som har til formål at udveksle unge og give dem en mulighed for at mødes med unge fra andre nationaliteter og kulturelle baggrunde i de lande, hvor Lions er repræsenteret. Vi søger netop nu kandidater for udsendelse i juli 2024.

I Lions Skødstrup udsender vi efter modellen, hvor man bor én uge hos en værtfamilie og to uger i camp sammen med andre unge fra hele verden. Camp-opholdet vil ofte være have et eller flere temaer, men det primære er at lære unge fra andre nationer og kulturer at kende. Vores erfaring er, at vores udsendte kommer hjem med en masse spændende oplevelser, indblik i andre kulturer og ikke mindst et netværk til andre unge.

Lions Skødstrup betaler flybilleter og ophold i campen, mens man selv står for lommepenge. Det efterfølgende år vil man normalt skulle være værtsfamilie i en uge for en anden ung på ungdomsudveksling i YCE regi.

Lyder ovenstående spændende, så kontakt Lions Skødstrups koordinator for Youth Exhange and Camp Per Zenshøj på telefon 21 77 60 68. Aldersmæssigt er du mellem 17 og 21 år på udsendelsestidspunktet.

Læs hele septembernummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Ask Emil Aagaard er en fokuseret ung mand med både skolegang og fritidsjob i kokkefaget.
Børn og unge

MasterChef – ja tak!

Af Niels Dal ”Om 10 år? Så har jeg forhåbentligt været rundt på kloden og gjort erfaringer med de lokale råvarer og køkkener.” Blikket og

Det undersøges for tiden, hvor i området der kan placeres en ny afdeling af Skødstrup Skole. De muligheder vil man ikke udtale sig om i øjeblikket.
Børn og unge

Håb om skoleudvidelse i Skødstrup

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Der er nu begrundet håb om, at der kan opføres en ny afdeling til Skødstrup Skole. Skolen har været