Søg
Close this search box.

Historien fortsætter

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke. 

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Når man skal starte et nyt supermarked, køber man en grund, opfører kort efter bygninger og etablerer parkering. Så slår man dørene op og inviterer kunderne ind. Færdigt arbejde. Måske bliver bygningen frisket lidt op indvendigt efter 5-10 år, men set udefra er vejret og varerne ved indgangen det eneste, der forandrer sig.

Sådan er det ikke gået med Rema1000 i Løgten. Efter et historisk langt tilløb på syv år åbnede det nyopførte supermarked i juni i år. Inden der var gået en måned, hørte vi så de første rygter om, at Rema1000 ville til at udvide. I august fik vi rygterne bekræftet:   

Det hele drejer sig om Grenåvej 743, den hvide ejendom syd for Rema, hvor Bedemand Keld Andersen i årevis har haft sin lokale afdeling. Ejendommen tilhørte indtil for nylig familien bag Løgten El, der havde forretning her, indtil de flyttede op på den nuværende adresse ved siden af bageren. Det gav dengang plads til, at Keld Andersen kunne leje sig ind. Han kender til, at ejendommen nu er solgt til Rema, men fortæller os, at han bliver på adressen og at kun de bageste garager vil blive revet ned. Og familien bag Løgten El bor stadig på første sal.

Nu, hvor ejendommen er overtaget af Rema, er hensigten – i første omgang – at udvide med flere parkeringspladser, fortæller Rema os. Desuden er der planer om en eventuel udvidelse af butikken. Rema venter på den endelige godkendelse fra kommunen, men forventer at kunne gå i gang i løbet af efteråret. Historien fortsætter.

Læs hele septembernummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Sokkehuset set fra Grenåvej.
Byggeri og bolig

Sokkehuset står endnu

Af Thomas Nykrog Vores forsidehistorie i april 2022 var, at nu ville Sokkehuset efter 60 års tro tjeneste blive revet ned. Det blev det bare

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.

Grenåvej-skilt
Trafik & veje

Navnekonkurrence

MÅske, måske ikke skal vi have et nyt navn til Grenåvej. Du kan vinde vin eller chokolade i denne konkurrence.