Søg
Close this search box.

U10 drenge og U12 piger viste fanen

Som en del af at være en del af Århus Håndbolds venskabsklubber, fik vores U10 drenge og U12 piger lov til at være med til indløb i håndboldkampen mod Nordsjælland onsdag d. 29. november.

De ankom til Ceres Arena og fik klædt om til Skødstrup Håndbold-spillertøj, inden de fik instrukser på, hvordan indløbet skulle foregå. Der var sommerfugle i maven, og en masse spændte børn kunne derefter løbe ind på banen foran en masse tilskuere. Der blev flagret og de blå Skødstrup-trøjer blev vist flot frem.

Det blev en oplevelsesrig aften for vore ungdomsspillere, for udover at være med til indløbet kunne de herefter heppe på Århus Håndbold. Det blev en meget tæt kamp, hvor Århus håndbold hele tiden var et skridt bagefter Nordsjælland. Det endte dog med en tæt afslutning, hvor Århus Håndbold fik kæmpet sig til uafgjort 28-28.

Skødstrup Håndbold siger tusind tak til Århus Håndbold for en skøn aften!

Af Anette Hove Joensen

Læs mere i 8541 -dit lokale blad feb 2018

Relaterede artikler

Walk for flagalleen
Erhverv

Godt gået!

En af Danmarks længste flagalleer!
Flagalleen i Løgten-Skødstrup er stiftet i 1970 som en underafdeling af den daværende Løgten-Skødstrup Borgerforening.
Kristi Himmelfartsdag deltog ca. 100 8541-borgere i en fælles “Walk” for at samle til vores allesammens flagallé.

Vinterbadere nyder den kolde dukkert
Krop og sundhed

Et koldt havbad er godt for krop og sind

Vinterbadning bliver stadig mere populært, og vinterbaderklubberne sikrer gode forhold for deres medlemmer, men der er venteliste, så har du lyst, er det bare med at få dig skrevet på listen!