Søg
Close this search box.

Vellykket nytårsstævne i Skødstrup-Hallen

Volley Skoedstrup X i aktion i finalenVolley Skoedstrup Y 1 2 3 SNAPS

Lørdag den 5. januar kl. 12 stod otte hold klar til kamp i mix volley, til trods for en lang juleferie og et måske vådt nytår. Flere byer fra det midtjyske var repræsenteret. Der var masser af tætte og spændende kampe, og stævnet forløb helt efter planen.

Flere af byens erhvervsdrivende havde bakket op om stævnet med både større og mindre præmier, der var med til at skabe en perfekt ramme og sikre præmier til både ”indlagte spurter” og placeringer. Der blev blandt andet uddelt til bedste jubelscene, dagens fighter og ”young star”.

Hjemmebanen må have givet ekstra motivation og styrke, så Skødstrup løb selv med førstepladsen tæt efterfulgt af TRIF’s to hold på anden- og tredjepladsen.

Stor tak til de mange lokale butikker og erhvervsdrivende, som bød sig til med dejlige præmier: AH Vine, Gartnergården Århus, Dagli’Brugsen, Djurslands Bank, EasyFit, Plus Løgten/Skødstrup, El-Salg / Løgten Radio, Hair by M, Hår Galleriet, Loop Fitness, Orkide Køkken, Plantorama, Restaurant Løgten, Rohde’s Café, Shopsucces, Stjerne Pizza, Superbrugsen. Ligeledes tak til Helmi og Cafe f&f for dejlig forplejning under stævnet.

Tekst og foto: Morten Eliasen Juhl
Læs mere i 8541 -dit lokale blad (feb. 2019)

Volley TRIF X mod TRIF Y i semifinalen

Relaterede artikler

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

John Sabalic
Sport & Fritid

Skødstrup-mand vinder VM-guld i Mexico

58-årige John har været lærer i Rønde i 23 år og har boet i Skødstrup lige så længe. Han spiller bordtennis i første division, men han har også været tiltrukket af det mere rå ping pong og fik op til VM i Mexico skrabet så mange sponsor-kroner sammen, at han kunne tage af sted.

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.