61 retter på kortet

Restaurant Løgten byder op til 36 gæster af gangen velkommen med et omfattende spisekort på den tidligere Q8 tankstation på Grenåvej.

 

Restaurant Løgten ligger på den tidligere Q8 tankstation på Grenåvej. Det er man ikke i tvivl om, når man står udenfor. Til gengæld er man heller ikke i tvivl om, at man er på restaurant, når man træder indenfor. Der er 36 pladser med nye, behagelige møbler, og en tjener står for serveringen, mens der arbejder 2-3 i køkkenet alt efter tidspunkt på dagen og ugen. Spisekortet er omfattende med 61 retter. Der er alt fra salater til oksefilet og naturligvis både mulighed for burgere, pizza og børnemenuer. Dertil serveres et beskedent udvalg af øl vin og sodavand. Priserne ligger i den absolut rimelige ende. De fleste hovedretter koster 65-90 kroner med oksefileten som højdespringer på 159 kroner. Børnene slipper med 39 kroner for deres pizzaer, burgere, nuggets eller pasta. Retterne kan til samme priser leveres som takeaway. Bestillinger på over 150 kroner bringes ud i 8541-området for 20 kroner ekstra.

Restauranten drives af Hassan Hasso, der kom til Danmark fra Syrien i 2004. Han bor med kone og to børn i Mørke. Han har tidligere arbejdet i flere restauranter både på Sjælland og i Aarhus, senest Café Norr i Storcenter Nord, hvor meget af inspirationen til menukortet stammer fra. Han var på udkig efter et egnet sted at starte op for sig selv, og en ven fortalte ham om de ledige lokaler i Løgten. ”Det var lokalet, jeg godt kunne lide,” fortæller han. ”At det ligger i forbindelse med benzintanken og vaskehallen har så vist sig at have den fordel, at mange lige stikker hovedet ind og ser lokalet og hvad, vi har at byde på.”

Restaurant Løgten har åbent hver dag 16:00 – 21:00, og du kan studere menukortet på www.restaurantløgten.dk

180910 Restaurant Løgten 1.jpg

På de 36 pladser sidder man bedre end på adskillige langt dyrere restauranter inde i Aarhus. Alligevel er priserne er på pizzerianiveau.

 

180910 Restaurant Løgten 2.jpg

 

Restauratør Hassan Hasso arbejder selv i køkkenet.

 

 

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Læs mere på 8541 -dit lokale blad (oktober 2018)

 

Relaterede artikler