Søg
Close this search box.

”Det er altså rigtig godt”

Infrarøde stråler, der trænger 4 cm ind under huden, kan blandt meget andet bruges til at øge fedtforbrænding, lindre dårlig ryg og aktivere og træne beskadigede muskler uden at belaste dem.


Er formålet at tabe sig, laver Anita kontrolmålinger før og efter behandlingsforløbet. Christina Prüss på billedet har efter ti behandlinger tabt sig fem centimeter omkring maven og fire om lårene.

Easyfit på Grenåvej i Løgten kan nu tilbyde Tei-behandlinger. Der er tale om elektroterapi kombineret med infrarød varme. Alt efter programmering aktiverer behandlingen forskellige kropsfunktioner uden at belaste dem, og det er ifølge producenten så effektivt, at 45 minutters behandling kan gøre det ud for 5-7 timers effektiv træning i fitness-centeret. Man ligger behageligt i sit eget separate lokale med elektrodeplader, der stimulerer kroppen i løbet af de 30-45 minutter, behandling tager, alt efter hvilket af de 21 mulige programmer, der vælges. Programmerne går lige fra muskeltoning over passiv muskeltræning, behandling af lokale fedtansamlinger, figurformning og til at få kroppen i form efter en fødsel. Det normale er, at man tager ti behandlinger fordelt med et par stykker hver uge. Behandlingen gør ikke ondt.

Tei-udstyret var en betydelig investering for Easyfit, men den daglige leder Anita Mathiasen var ikke i tvivl om, at det ville være det rigtige at gøre, efter hun selv havde fået lindret sine rygproblemer med teknikken. Udstyret blev anskaffet og tre mand sendt på kursus. Undervejs i opstartsfasen fik en ansat, Maja, stor hjælp til genoptræningen af en knæskade, fordi hun kunne genopbygge muskelstyrken uden at belaste sit knæ.

En behandling koster 350 kroner, mens ti behandlinger koster 3200 kroner. Man behøver ikke være medlem af Easyfit for at få behandlinger, men kan komme lige ind fra gaden. Der er dog allerede så stor interesse for Tei-behandlingerne, at det vil være en god idé at ringe og bestille tid i forvejen.

Teis alsidighed får vi indtryk af, mens vi sidder og snakker om udstyret. En bekendt kommer tilfældigt forbi og siger, ”Det skal du prøve, hvis du har ondt i ryggen. Det er altså rigtig godt”. Og den slankende effekt kan Christina Prüss tale med om. Hun har på en måned tabt 5 cm omkring livet og 4 cm om lårene. Vi spørger, om der så ikke skal lægges adskillige tusinde kroner til prisen, fordi man bagefter skal ud at have nyt tøj? ” ”Næh,” smiler Christina Prüss, ”Det betyder tvært imod, at jeg igen kan passe det tøj, jeg har hængende hjemme i skabet”.

180910 Easyfit Tei system 2

Elektrodepladerne spændes på de steder af kroppen, hvor behandlingen skal foregå.

 

180910 Easyfit Tei system 3

 

Tre ansatte hos Easyfit har diplom på, at de er uddannet til at give elektroterapi.

 

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Læs mere på 8541 -dit lokale blad (oktober 2018)

”Det er altså rigtig godt”

 

Relaterede artikler

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.

Erhverv

Virksomhed i vækst: Skødstrup er attraktiv

Connected Wind Services i Skødstrup servicerer ikke færre end 950 vindmøller i hele Danmark. De vedligeholder møllerne og rykker ud, hvis der opstår problemer eller havari.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.