Søg
Close this search box.

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

Parti fra de østrigske Alper
Parti fra de østrigske Alper

Af Jens Peter Tovgård og Mille Lund

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

Den bliver arrangeret af en bestyrelse ved navn: 8541 Alpenstürmere.

Det er en non profit model, så det er ikke et rejsebureau.

Vi har med stor fornøjelse arrangeret denne skiferie i over 20 år, kun afbrudt af corona-restriktionerne.

Oprindelig var det en tur, som ”Sokkehuset” arrangerede, og da det ikke kunne lade sig gøre længere, var der en lille privat gruppe der overtog planlægningen. Konceptet har så kørt lige siden. Hvis du vil være med til at arrangere næste gang, hører vi gerne fra dig.

Det er en skiferie, hvor alle der har lyst til at stå på ski og til at have nogle hyggelige dage, kan være med. Turen er for både nybegyndere, garvede skiløbere og alle midt imellem, den er for alle aldre, blot skal børn og unge under 18 år følges med en voksen. Det behøver ikke at være forældre, men en der kan tage ansvar, hvis uheldet er ude.

Hotellet ligger i den lille by, Radfeld i Tyrol. Det er et hyggeligt, rent og pænt hotel, med meget venlige værtsfolk. Vi får halvpension, og det plejer at være en dejlig varieret kost og der er rigeligt af den.

Fra én af turene. Fra venstre: Maybrit, Anni, Jørgen, Regitze og Flemming. Fotografen er Henning.
Fra én af turene. Fra venstre: Maybrit, Anni, Jørgen, Regitze
og Flemming. Fotografen er Henning.

Vi kører fra Skødstrup i bus tirsdag d. 23/1 2024 om eftermiddagen. Vi ankommer onsdag morgen til hotellet, og morgenmaden er klar til os. Herefter kører vi til et skiområde, hvor de, der ønsker det, kan leje udstyr – og så tager vi på bjerget og står på ski hele dagen.

Vi har bussen alle dagene dernede og kører til skiområdet hver dag. Hvilket område vi vælger, afhænger af ski- og vejrprognoser. Det vil nok blive enten Wilder Kaiser eller Kaltenbach og Mayerhofen.

Når skiløbet er slut om lørdagen, sørger vi for at alle får afleveret lejede ski mm. Vi spiser aftensmad på hotellet, og så går det hjemad. Vi er i Skødstrup igen søndag formiddag.

Yderligere information om turen kan findes på hjemmesiden, her står prisen og i den er indeholdt transport, halvpension og liftkort: https://sites.google.com/view/alpensturmer8541

Har du spørgsmål, kontakt Jens Peter på tlf. 4018 2310

Læs hele novembernummeret 2023 på PDF

Relaterede artikler

Sport & Fritid

Nyt: Kvindefodbold i Skødstrup

Af Margrethe Krogh Thusgaard. Foto Thomas Nykrog Hver torsdag aften mødes en flok unge kvinder på græsbanerne bag Skødstrup Skoles legeplads for at spille fodbold.