Søg
Close this search box.

Årets kalender

Støtteforeningen for Skødstrup Sogns Egnsarkiv udgiver hvert år en årskalender med billeder og historier fra sognets ”gode, gamle dage”.

Det gør de også i år, og 2021 kalenderen er klar, når dette læses. Ud over at den bliver sjov at have hængende, er den også en fin gaveidé til alle, der føler tilknytning til egnen.

”Vi håber på at kunne blive ved med at udgive kalenderen”, siger Peter Christensen fra Egnsarkivet, ”men det er jo også afhængigt af, at man hvis man i sine gemmer har gamle billeder, bøger og andre papirer tænker på os, så mange kan få fornøjelse og gavn af dem.”

Kalenderen koster 40 kroner. Den kan købes i Egnsarkivet den første torsdag i måneden kl. 16-18 samt øvrige mandage i ulige uger fra kl. 10-12. Egnsarkivet ligger i kælderen under caféen på lokalcenter Rosenbakken, Grenåvej 701. Der er corona åbent. Det vil sige adgang for én af gangen. Døren er låst, men man skal bare banke på. Og husk mundbind. Enkelte dage i december sælger frivillige fra Egnsarkivet desuden kalenderen i lokale butikker. Datoerne var ikke fastsat ved redaktionens slutning. Eventuelt overskud fra salget går ubeskåret til Egnsarkivet.

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (dec. 2020)

Relaterede artikler

Ny i redaktionen: Majbrit Oddershede Pedersen
Foreningen 8541

Ny reporter forynger redaktionen

Majbrit Oddershede Pedersen fra Studstrup er ny i – og en betragtelig foryngelse af – 8541-redaktionen.
Lokalområdet, som vi bor i, er for hende at se det bedste mix, man kan forestille sig: midt i naturen, og alligevel tæt på Aarhus.