Søg
Close this search box.

Bilvask og fodbold – hvordan hænger det sammen?

Skal din bil have en forårsvask? Så benyt U12 fodbolddrengenes pop-up bilvask. På lørdage og søndage i løbet af foråret kan borgerne i Løgten-Skødstrup få vasket bilen for en minimumspris på 100 kr. Har du lyst til at give mere, siger vi mange tak.

Indtægterne går ubeskåret til en træningstur til Holland for hele holdet i foråret 2020. Vi arbejder hen mod at minimere udgifterne, så alle på holdet kan deltage i turen.

Bilvasken popper op i forskellige af forældrenes indkørsler i løbet af foråret. Sted og tidspunkt annonceres ugen inden på byens facebooksider, så hold øje og støt drengene. Få vasket bilen, få en god snak imens og måske en kop kaffe.

Jem og Fix har fundet vores projekt værd at støtte, så de har givet holdet 2000 kr. til at handle for. Derfor har vi ingen udgifter, og overskuddet går ubeskåret til holdkassen.

 

Holdfølelsen styrkes

I februar var nogle af spillerne af sted med træner Max Sandbæk Jørgensen i Jem og Fix i Lystrup for at handle alt det nødvendige ind til at køre en pop-up bilvask. Jem og Fix støtter normalt byggeprojekter, men valgte at støtte vores projekt. I deres vurdering lagde de vægt på, at vi gennem bilvasken vil lade drengene arbejde sammen, at de selv skal gøre en indsats for at tjene til turen og derigennem styrke holdfølelsen. Samtidig arbejder vi for at holde udgifterne for den enkelte spiller på et minimum, så alle har mulighed for at deltage uanset de økonomiske forhold i hjemmet.

Efter shoppeturen har vi nu autoshampoo, bløde børster, roterende børstehoveder, forlængervandslanger, fælgrens og meget andet, og drengene er klar til at åbne verdens hyggeligste pop-up bilvask.

Udover vores pop-up bilvask har drengene også tjent penge på at sælge lodder for Hospitalsklovnene til jul, og det næste projekt for U12 drengene er et plantesalg centralt placeret i byen. Plantesalget vil også blive annonceret på de lokale facebooksider.

Bag U12 drengene står en aktiv arbejdsgruppe bestående af Max Sandbæk Jørgensen, Daniel Brenøe, Lars Zinck, Martabolette Stecher og Rikke Kaalund. Vi håber at vi ses i løbet af foråret.

Af Rikke Kaalund

Foto Thomas Nykrog og Rikke Kaalund

Læs mere i 8541 -dit lokale blae (apris 2019)

Relaterede artikler

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Børn og unge

Glade børn giver energi på en mørk mandag

Frivillig i Skødstrup Sportsforening.

Hver mandag i vinterhalvåret står Gitte Lymann Birk sammen med sit trænerteam klar til at modtage op mod 30 børn i alderen 6-8 år til springgymnastik.

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.