Søg
Close this search box.

Bliv skribent på vores blad

Bladet 8541, som du har i hånden nu, er skabt af frivillige. Har du lyst til at være med til at lave det? Så er du mere end velkommen på skibet. Vi mangler især frivillige, der har lyst til at skrive om det, der sker i vores område.

Som skribent har du stor indflydelse på de emner, vi skal skrive om. Og der er nok at skrive om, for 8541 er et stærkt og aktivt lokalsamfund med mange foreninger, aktiviteter og spændende mennesker.

Mange foreningsaktive og ildsjæle skriver allerede i bladet, men vi kunne godt tænke os at være flere.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt redaktør Birger Agergaard på tlf. 61 30 86 99 eller på redaktor@8541.dk.

Måske også kursus?

Hvis der er stemning for det, vil vi på 8541 tilbyde alle interesserede et kursus, hvor du lærer at skrive til et blad, en hjemmeside eller blog. Du får en række fif til, hvordan du kan formidle en begivenhed, skrive et portræt af en spændende person og alt det, som journalister også begiver sig af med.

Vil du gerne blive bedre til at fotografere, kan dette også blive en del af kurset.

Du må gerne tage kurset uden at blive skribent på 8541. Det er lige så prisværdigt, hvis du vil skrive for din egen skyld, for en forening eller noget helt andet!

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt redaktør Birger Agergaard på tlf. 61 30 86 99 eller på redaktor@8541.dk.

 

Læs mere i 8541 -dit lokale blad marts 2018

Relaterede artikler

Rikke Friis Kanstrup – forrest i billedet – på vej til at vinde tre guldmedaljer ved DM for juniorer i rygcrawl. (foto Allan Jensen, Eventmedia)
Sport & Fritid

Mestersvømmer: Det blev til mere end plask og leg

16-årige Rikke Friis Kanstrup fra Løgten har vundet guld ved Danmarksmesterskabet i juniorsvømning – og senest guld ved de nordiske mesterskaber Af Birger Agergaard Rikke

Margrethe Krogh Thusgaard – et fund til redaktionen på 8541.dk
Sport & Fritid

Ny i redaktionen

Af Birger Agergaard Foto Thomas Nykrog Yes – det lykkedes! Endda at slå to fluer med ét smæk. Vi er glade for at byde Margrethe

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.