Søg
Close this search box.

Mad, stemning og teambuilding

I starten lavede Det franske Hjørne på Holmgaard lækker mad ud af huset. I dag koncentrerer Bruno Lecanu sig om kokkeskole, teambuilding og fester.

Det handler halvt om mad og halvt om gode oplevelser, når man er på kokkeskole eller teambuilding hos Bruno Lecanu på Holmgaard. Det er den store hvide gård bag Margueritten, hvor Kartoffel & Co tidligere lå.

Bruno udvælger på forhånd råvarerne, man medbringer selv drikkevarerne, og så finder man i fællesskab på en god menu. Derefter kaster deltagerne sig over køkkengrejet og går i gang med opgaverne. Der tages naturligvis højde for, hvis nogle er vegetarer eller kræver en speciel diæt. Nogle grupper vælger den sociale tilgang, hvor man glæder sig over hinandens resultater og roser og opmuntrer dem, der står på den anden side af bordene. Ikke mindst mange af de store og små virksomheder, der er på teambuilding, vil dog gerne have indlagt konkurrencer for at finde ud af hvem, der laver de bedste, flotteste og mest velsmagende retter. Imens der snittes, hakkes, snakkes og skæres, flyder Edith Piaf, Francis Cabrel, Charles Trenet og andre klassiske franske sangere gennem højttalerne godt bakket op af Brunos egen ikke helt uefne stemme.

”Spændende!”

Det er sjovt at lave mad sammen, og det bliver ind imellem til dyb alvor, når deltagerne skal forhandle om hvilke grøntsager og krydderier, der nu passer i det, man lige står og laver. Der er nemlig hverken opskrift eller facitliste. Og Brunos standardbemærkning er bare ”Spændende!” eller ”Interessant!”

Er der nogle af deltagerne, der ikke tænder på at lave mad, er der ikke mindst i sommerhalvåret mange andre muligheder. Der er en god multibane på gården til fx fodbold, petanque og meget mere. Så er der den velkendte minigolfbane oppe ved Margueritten, og derudover kan Bruno arrangere helikopter-rundflyvning eller mulighed for at prøve at køre en fuldblods Ferrari. Er man til teambuilding eller kokkeskole, kan man til en rimelig pris invitere ekstra gæster til selve spisningen.

Til sidst går alle til bords og nyder den omfattende menu, mens opvasken på forunderlig vis forsvinder af sig selv, og stemningen stiger yderligere.

Fakta:

På detfranskehjorne.dk kan du se dato og pris på kokkeskole-arrangementer, der ikke kun gennemføres i Skødstrup, men også i København, Frankrig og Marokko.
Desuden kan du se, hvad han tilbyder indenfor teambuilding og firma- og familiefester.

 

Bruno Lecanu er født i Normandiet. Han har boet i flere egne af Frankrig, heraf otte år i Paris. Han taler dansk og har nu adresse i Skødstrup med sin danske kone og to børn.

 

Tekst og foto: Thomas Nykrog

Læs mere i 8541 -dit lokale blad marts-2018

Relaterede artikler