Pokal blev pudset op

default image

Anna-Kathrine Nielstrup Thygesen fra Sportsforeningens gymnastikafdeling havde lige været i gang med at pudse pokaler i pokalskabet hos SSF. Så ringede vi fra bladet 8541 til Anna-Kathrine, fordi hun havde skrevet ud på Facebook om at styrke og hylde frivilligheden – ikke mindst her i Frivillighedsåret, hvor Aarhus er europæisk hovedstad.

Hvorfor så ikke få Anna-Kathrine til at starte en frivillig-stafet her i bladet ved at pege på en ildsjæl i gymnastikafdelingen? En serie, hvor vi hylder nogle af de mange frivillige, der er i postnummer 8541. Vi talte om en af de pokaler, som hun havde pudset, og her stod navnet Annie Bahnson – træner i gymnastikafdelingen. Hende skulle det være. Derfor bliver det Annie, vi lægger ud med i serien.

 

Foreningen blev nedlagt
Egentlig ved Anna-Kathrine ikke, hvorfor pokalen står hos SSF, idet den er indstiftet af Løgten-Skødstrup Borgerforening, og den seneste modtager i 2010 var Jes Retbøl, som er kendt i mange andre sammenhænge end netop sportsforeningen.

Nå, lige meget! Pokalen er ikke blevet delt ud siden 2010, og borgerforeningen selv blev nedlagt i 2006, fordi opbakningen til foreningen svandt ind, og formanden Erik Dhiin rejste fra byen. Det lykkedes ikke at videreføre foreningen.

Til gengæld fortsatte Flagalleen som selvstændig forening. Den var i 1970 blevet oprettet som en afdeling under borgerforeningen.

Relaterede artikler

Billedet her er fra 2019, da skaterne satsede på et område bag fodboldbanerne ved skolen. Også forgæves.
Sport & Fritid

Skaterne igen slået tilbage til start

I syv år har skaterne i Skødstrup forsøgt at skabe et sted, hvor der kunne etableres en skatepark. Længe så det ud til, at et

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på