Søg
Close this search box.

Pokal blev pudset op

default image

Anna-Kathrine Nielstrup Thygesen fra Sportsforeningens gymnastikafdeling havde lige været i gang med at pudse pokaler i pokalskabet hos SSF. Så ringede vi fra bladet 8541 til Anna-Kathrine, fordi hun havde skrevet ud på Facebook om at styrke og hylde frivilligheden – ikke mindst her i Frivillighedsåret, hvor Aarhus er europæisk hovedstad.

Hvorfor så ikke få Anna-Kathrine til at starte en frivillig-stafet her i bladet ved at pege på en ildsjæl i gymnastikafdelingen? En serie, hvor vi hylder nogle af de mange frivillige, der er i postnummer 8541. Vi talte om en af de pokaler, som hun havde pudset, og her stod navnet Annie Bahnson – træner i gymnastikafdelingen. Hende skulle det være. Derfor bliver det Annie, vi lægger ud med i serien.

 

Foreningen blev nedlagt
Egentlig ved Anna-Kathrine ikke, hvorfor pokalen står hos SSF, idet den er indstiftet af Løgten-Skødstrup Borgerforening, og den seneste modtager i 2010 var Jes Retbøl, som er kendt i mange andre sammenhænge end netop sportsforeningen.

Nå, lige meget! Pokalen er ikke blevet delt ud siden 2010, og borgerforeningen selv blev nedlagt i 2006, fordi opbakningen til foreningen svandt ind, og formanden Erik Dhiin rejste fra byen. Det lykkedes ikke at videreføre foreningen.

Til gengæld fortsatte Flagalleen som selvstændig forening. Den var i 1970 blevet oprettet som en afdeling under borgerforeningen.

Relaterede artikler

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Børn og unge

Fællesskabet reddede rideskolen

Hundredvis af nybegyndere har igennem årene haft deres gang på Åstrup Strandvej. Rideskolen, der hører til på gården Bøgely og rummer rideklub, privat opstaldning, to ridehaller og masser af folde, har eksisteret i 29 år.