Søg
Close this search box.

Boldkanon i Skødstrup Tennisklub

På klubbens årlige generalforsamling 6. februar kunne formand Claus Schultz løfte sløret for en spændende nyhed: Takket være en donation fra Sydbank har klubben kunnet investere i en supersmart, mobil boldkanon, der kan variere i både skud og hastighed.

Tennis Generalforsamling 06 02 2020

Det betyder, at man nu kan varme op, mens man venter på sin makker. Eller tage en træningstime eller to helt uden makker, hvor man træner sin forhånd, baghånd, slice, lob osv. – præcis på de tidspunkter, hvor man har tid og lyst. Man booker bare bane som man plejer, men vælger ”Boldkanon” som makker. Man kan også spille om aftenen, da vi har lysanlæg på to af banerne.

2019 blev i øvrigt et godt år for klubben med medlemsfremgang og et regnskab med et lille overskud. Klubhus og baneanlæg blev som sædvanligt shinet op og vedligeholdt takket være en stor, frivillig indsats af mange medlemmer. Vi har herunder haft stor glæde af den motortromle til banerne, vi fik mulighed for at investere i sidste år, takket være et jubilæumslegat fra den lokale Lionsklub.

Kasserer Leif Behnke kunne til stor glæde for det rekordstore antal fremmødte oplyse, at kontingentet fortsætter uændret i 2020 med følgende satser:

Seniorer: kr. 920
Studerende og juniorer: kr. 570
Pensionister: kr. 770
Minitennis (op til 10 år): kr. 470

Bestyrelsen, der blev genvalgt med akklamation, har i øvrigt planlagt en række spændende tiltag til den kommende sæson, bl.a. formiddags-, eftermiddags- og aftentræf for forskellige medlemsgrupper, grill-aftener, mv.

Standerhejsning og Tennissportens Dag

Lørdag 2. maj kl. 10:00 – 14:00 inviterer mere end 260 tennisklubber landet over til en dag i tennissportens tegn. Én af dem er naturligvis Skødstrup Tennisklub!
Her glæder vi os til at se alle interesserede til nogle fornøjelige timer med brunch, tennisspil, sjove aktiviteter og hygge. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle!

”Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis”, fortæller klubbens formand Claus Schultz. ”Alle er velkomne uanset alder, og om man har prøvet at spille før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.”

Af Rudi Bjørn, Skødstrup Tennisklub

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2020)

Relaterede artikler

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

En morgen på badebroen i Studstrup. Bente Mikkelsen.
Sport & Fritid

Farver i Folkehuset

Kursisterne på FOF-holdet ”Tegning og Maling” udstiller på ny deres flotte billeder på Folkehusets/Rosenbakkens Gallerigang. Kunstværkerne er hængt op sidst i maj og kan ses