Søg
Close this search box.

Byens nye portrætfotograf

200812 Tenna Beldring i sit atelier i Løgten 3 pp

Byens nye portrætfotograf hedder Tenna Beldring. Hun har specialiseret sig i at fotografere børn og gravide, men tager i øvrigt alle slags portrætter, undtagen pasbilleder, i sit nye atelier på Grenåvej 760.
En fotografering aftales på forhånd. Det gælder ikke kun tid, men også sted. Tenna tager nemlig lige så gerne billeder ude i naturen som hjemme i sit atelier, og hun har fundet en stribe velegnede lokale ”locations”. Ud over at naturen giver gode billeder, giver muligheden for at fotografere udendørs også rigtig god mening i disse corona-tider.
En fotografering af et barn kan vare fra 25 minutter til det dobbelte, mens en graviditetsfotografering eller et gruppebillede af hele familien samlet realistisk tager et par timer. Fotografering kan foregå alle ugens syv dage. Kontaktinformation og priser finder man på www.beldringphotography.com, hvor der også er et fint udvalg af Tennas hidtidige billeder.

  nnn
Firmaets amerikansk-klingende navn er ingen tilfældighed. Tenna startede som fotograf i Texas, hvor hun boede med sin mand i seks år og fik sin fotografiske uddannelse på kurser og workshops. Hendes billedstil er da også tydeligt amerikansk inspireret. Oprindeligt er hun uddannet frisør, hvilket er et stort plus, når kunderne har brug for hjælp med styling.
”I USA har man betydeligt mere fokus på familiebilleder, end man hidtil har haft i Danmark. Jeg tror dog, at der også herhjemme kommer en trend i retning af at få taget familiebilleder i professionel kvalitet,” slutter Tenna Beldring, der åbnede sit atelier i Løgten den 21. august i år.

Af: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (september 2020)

Relaterede artikler

”Jeg er vist lidt af en hud-nørd,” indrømmer Maria-Louise.
Erhverv

Find den naturlige skønhed på Grenåvej

Tekst og foto: Thomas Nykrog Without har siden 2019 været en webshop med gode og prisfornuftige skønhedsprodukter til hele familien. Nu er der også kommet

ed A/S har fokus på bæredygtighed og sørger i det nye samarbejde med Region Syddanmark for, at 92 procent af alt IT-udstyr bliver genanvendt. Billedet er fra i foråret, hvor et andet bæredygtighedsprincip blev udført: solceller til at drive virksomhedens store varmepumpe.
Erhverv

ed A/S vinder stor ordre

Af Birger Agergaard Det går godt for Skødstrups store IT-virksomhed ed A/S. Bedst som den har offentliggjort et regnskab med knap 100 mio. kr. i

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre