Søg
Close this search box.

Byens nye portrætfotograf

200812 Tenna Beldring i sit atelier i Løgten 3 pp

Byens nye portrætfotograf hedder Tenna Beldring. Hun har specialiseret sig i at fotografere børn og gravide, men tager i øvrigt alle slags portrætter, undtagen pasbilleder, i sit nye atelier på Grenåvej 760.
En fotografering aftales på forhånd. Det gælder ikke kun tid, men også sted. Tenna tager nemlig lige så gerne billeder ude i naturen som hjemme i sit atelier, og hun har fundet en stribe velegnede lokale ”locations”. Ud over at naturen giver gode billeder, giver muligheden for at fotografere udendørs også rigtig god mening i disse corona-tider.
En fotografering af et barn kan vare fra 25 minutter til det dobbelte, mens en graviditetsfotografering eller et gruppebillede af hele familien samlet realistisk tager et par timer. Fotografering kan foregå alle ugens syv dage. Kontaktinformation og priser finder man på www.beldringphotography.com, hvor der også er et fint udvalg af Tennas hidtidige billeder.

  nnn
Firmaets amerikansk-klingende navn er ingen tilfældighed. Tenna startede som fotograf i Texas, hvor hun boede med sin mand i seks år og fik sin fotografiske uddannelse på kurser og workshops. Hendes billedstil er da også tydeligt amerikansk inspireret. Oprindeligt er hun uddannet frisør, hvilket er et stort plus, når kunderne har brug for hjælp med styling.
”I USA har man betydeligt mere fokus på familiebilleder, end man hidtil har haft i Danmark. Jeg tror dog, at der også herhjemme kommer en trend i retning af at få taget familiebilleder i professionel kvalitet,” slutter Tenna Beldring, der åbnede sit atelier i Løgten den 21. august i år.

Af: Thomas Nykrog

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (september 2020)

Relaterede artikler

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

De første huse er solgt i den nye boligbutik på Butikstorvet. Fra venstre Gert Nielsen, Heidi Villadsen og Anders Kovsted. Christian Kold var på ferie, da vi tog billedet.
Erhverv

Ny ejendomsmægler i byen

Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen er rykket ind på Bytorvet i Løgten. Inde bag det røde logo på glasfacaden sidder fire ansatte og vil gerne formidle dit næste huskøb. Det var der, hvor Chef Holmgaard havde madudlevering.

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved