Søg
Close this search box.

Byfest med fællesløb

180615 Løgtenløbet 1

Fredag den 21. juni afholder erhvervslivet ”Open By Night” med åbne butikker, og Løgtenløbet afvikles i ny form under ”Byfest 8541 med fællesløb”, som starter op kl. 17:00 med de første aktiviteter.

Street food og anden forplejning
Byfest 8541 med Løgten Løbet kommer med mange nye tiltag i år. Bl.a. vil der på den store parkeringsplads overfor Bytorvet ved Løgten Midt blive arrangeret Street Food. Her bliver der mulighed for at købe mad og drikke fra lokale leverandører, og der bliver opsat borde og bænke, så det kan nydes siddende.

Underholdning
Der arbejdes på en række forskellige indslag med underholdning foran butikkerne ved Løgten Midt.

Følg med ved opslag i butikker og banner i byen med programmet for street food, underholdning og de mange aktiviteter der kommer på dagen.

Løgtenløbet i ny udgave
Kl. 18:00 starter fællesløbet med start og mål foran SuperBrugsen i Løgten, og forinden vil der være opvarmning under kyndig vejledning. Som noget nyt har vi planlagt en løberute som en rundstrækning Grenåvej – Bøgehøj – Segaltvej – Vorrevej på i alt 2,60 km som man kan vælge, at løbe 1, 2 eller 3 gange til henholdsvis 2,60 km, 5,20 km eller 7,80 km med fælles start kl. 18:00.

Medio maj havde over 240 tilmeldt sig løbet. Vi håber selvfølgelig at se mange flere på ruten, hvor der er plads til, at alle niveauer kan deltage. Der er goodiebag til alle børn og flotte præmier til nogle af de voksne, som deltager i løbet. Har du ikke fået dig tilmeldt endnu, kan det sagtens nås endnu, men det bliver dyrere jo længer tid du venter. Tilmelding før 14. juni kr. 75,-. Tilmelding den 14. juni og frem til 1 time før løbsstart kr. 100,-.

Find mere information om løbet på Facebook ”Byfest 8541 med fællesløb” og tilmelding til løbet på www.sportstiming.dk/8541

Grenåvej bliver gågade i Løgten
Grenåvej spærres efter Vorrevej / Hjelmagervej ved Løgten Midt og ud til Vosnæsvej i nord. Vi har ansøgt om spærring den 21. juni i tidsrummet kl. 16:00 til 22:00, hvor busser også omdirigeres via Vorrevej – Segaltvej. Bor du på strækningen på Grenåvej vil du have mulighed for, at passere i det afspærret tidsrum, men vi håber du kan undgå det og vi håber på forståelse herfor. Mens løbet afvikles, er der spærret for al trafik.

Vi, der er i fuld gang med planlægningen af Byfest 8541 med fællesløb håber, at vi får en fantastisk motions-hyggelig-godforplejning-stemningsfuld-dejlig-dag. Støt op og kig forbi, håber vi ses J

Af Steen Hermansen, medlem af Styregruppen for Byfest 8541 med fællesløb

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (juni 2019)

Relaterede artikler

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.