Søg
Close this search box.

De kommer med dit lokalblad

Tag godt imod børnene her. Det er dem, der i 2018 kommer rundt til alle postkasserne med lokalbladet 8541. I regn og slud – bladet kommer ud, takket være 7.a. på Skødstrup Skole.

Vi på bladet laver hvert år en aftale med en ny skoleklasse, som for længst har meldt sig interesseret i at dele bladet ud. Aftalen er god for os alle: skoleklassen tjener gode penge til klasseture, en dejlig dag på Blå Mandag – eller til noget helt tredje. Og vi får delt bladet ud på bedste vis!

Fælles oplevelser
Pia Josiassen er en af forældrene i klassen, og sammen med en anden forældrerepræsentant Amalie er hun ansvarlig for, at omdelingen fungerer. Hun fortæller:

”Formålet med indtjeningen ikke er helt fastlagt endnu, men det ligger fast, at det er skal være til fælles oplevelser. Klasserådet har mandat til – i samarbejde med børnene selvfølgelig – at planlægge, hvordan klassen får bedst glæde af pengene. 

Derudover kan jeg sige, at klassen består af 27 dejlige meget forskellige unger, der snart skal konfirmeres, og klassen har altid været en klasse, der giver plads til hinanden,” siger Pia Josiassen.

Plads i køen?
Det er eftertragtet at blive udvalgt til at være omdeler af bladet, så de næste fem-seks år har vi allerede navne på interesserede skoleklasser. Er I interesserede, kan I komme i ”kø”. Skriv til redaktor@8541.dk og få plads i køen.

 

Tekst af Birger

Læs mere i 8541 -dit lokale blad feb. 2018

Relaterede artikler

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.

Skoleleder på Skødstrup Skole Søren Skalhøj Pedersen
Børn og unge

På morgentur med skolelederen

For lidt over et år siden blev Søren Skalkhøj Petersen ansat som ny leder på Skødstrup skole. Efter en årrække at haft ansvaret på en langt mindre skole. ”8541” tegner et portræt af skolelederen, der sagtens kan mærke, at han nu står i spidsen for Danmarks største skole samlet på en matrikel.