Søg
Close this search box.

Dine geniale gener med Lars Mygind

Vidste du, at der findes videnskabelige beviser for, at du kan påvirke dine gener med din bevidsthed? Det åbner døre til muligheder for forandring, som vi ikke kendte for 20 år siden.
Lars vil i sit foredrag komme ind på hvordan vores bevidsthed påvirker vores gener og hvordan vi kan påvirke vores egen bevidsthed.
Hans foredrag er for alle os, som har det til fælles, at vi ønsker at bevare vores sundhed og dermed undgå sygdom og lidelse. Det vil åbne dine øjne og give dig håb for, at du kan overtage styringen i dit liv.
Når du deltager i foredraget, vil du bl.a. lære en teknik til at skyde genvej til nogle optimale meditationstilstande.
Studier har vist, at man kan opnå en særlig tilstand, og at der sker noget godt i kroppen, når man har mediteret 10.000 timer. Under foredraget vil Lars lære dig hemmeligheden bag, så du bare i løbet af fire dage og måske allerede på aftenen kommer ind i denne tilstand.
Lars har arbejdet med effektive terapeutiske teknikker siden 1997. Han har en særlig interesse for nogle af de mest kraftfulde teknikker i forhold til aktivt at påvirke vores gener. Lars vil vise, hvordan vi kan kombinere Tankefeltterapi/EFT, meditation, elsk dig selv øvelser og METAsundhed på en helt ny måde, til glæde for dig selv og din indre ro.
Tag ansvar for din egen sundhed og dit velvære ved at tilmelde dig dette livsbekræftende og inspirerende foredrag.
Foredraget finder sted i Multisalen, Midtpunktet, Bondehaven 1

Dato 17. september 2020 kl 19.00 til kl 21.30 (Kom i god tid)

Af Charlotte Jensen, Your Balance

Læs mere på 8541 -dit lokale blad (september 2020)

Pris 195,- tilmeld dig på www.yourbalance.dk onlinebooking

 

Arrangør: Your Balance – terapi for krop, sind og sjæl

 

 

Relaterede artikler

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

Billederne er taget den 7. juni 2003.
Erhverv

Vovemod for 20 år siden

Tekst og foto: Thomas Nykrog Nogle husker måske, at der for år tilbage var ikke én, men to skorstene på Studstrupværket. På et tidspunkt blev

Tine Schjelde Møberg og Camilla Hoier Adamsen (foto privat)
Erhverv

Garn- og strikkeeventyr

Et nyt og spændende garn- og strikkeeventyr er ved at udfolde sig i Skødstrup, hvor to iværksættere, Camilla Hoier Adamsen og Tine Schjelde Møberg, har slået sig sammen for at skabe deres drømmevirksomheder.