Søg
Close this search box.

Dine geniale gener med Lars Mygind

Vidste du, at der findes videnskabelige beviser for, at du kan påvirke dine gener med din bevidsthed? Det åbner døre til muligheder for forandring, som vi ikke kendte for 20 år siden.

Lars Mygind, der er psykoterapeut, holder 22. april foredrag i Midtpunktet. Han vil komme ind på, hvordan vores bevidsthed påvirker vores gener og hvordan vi kan påvirke vores egen bevidsthed.

Hans foredrag er for alle os, som har det til fælles, at vi ønsker at bevare vores sundhed og dermed undgå sygdom og lidelse. Det vil åbne dine øjne og give dig håb for, at du kan overtage styringen i dit liv.

Når du deltager i foredraget, vil du bl.a. lære en teknik til at skyde genvej til nogle optimale meditationstilstande.
Genvej til noget godt

Studier har vist, at man kan opnå en særlig tilstand og at der sker noget godt i kroppen, når man har mediteret 10.000 timer. Under foredraget vil Lars lære dig hemmeligheden bag, så du bare i løbet af fire dage og måske allerede på aftenen kommer ind i denne tilstand.
Lars har arbejdet med effektive terapeutiske teknikker siden 1997. Han har en særlig interesse for nogle af de mest kraftfulde teknikker i forhold til aktivt at påvirke vores gener. Lars vil vise, hvordan vi kan kombinere tankefeltterapi/EFT, meditation, elsk dig selv-øvelser og METAsundhed på en helt ny måde, til glæde for dig selv og din indre ro.
Tag ansvar for din egen sundhed og dit velvære ved at tilmelde dig dette livsbekræftende og inspirerende foredrag.

Af Charlotte Jensen, Your Balance

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2020)

Relaterede artikler

Cykelværksted. Cykelsmeden reparerer en ophængt orange cykel
Erhverv

Han fikser alle slags cykler

DinCykelservice.dk tilbyder flere former for service, som andre cykelværksteder ikke gør. For eksempel henter og afleverer han gratis cykler i Skødstrup, Hjortshøj, Egå og Hornslet, hvis

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Kort over plan for opstilling af mobilmast
Energi og miljø

Borgerprotester mod ny mobilmast

For to år siden afværgede borgerne i Studstrup en 36 meter høj mobilmast midt i Studstrup. Aarhus Vand, som ejer grunden, trak simpelthen sin støtte væk efter borgerhenvendelser.

Ny forsøger mobilselskabet 3 igen.