Søg
Close this search box.

Terapi for krop, sind og sjæl

Charlotte Jensen, som har arrangeret foredraget med psykoterapeut Lars Mygind, er selv i gang med en fireårig uddannelse til psykoterapeut.

Hendes firma, Your Balance, er rykket fra Studstrup ind i FysioDanmark i Skødstrup. Sideløbende med uddannelsen har hun fået nye værktøjer, hvor hun tilbyder massage, metasundhed, tankefeltsterapi og yoga.

200306 Charlotte 02 pp  200306 Charlotte 06

”Metasundhed er en model, der hjælper os med at tolke kroppens signaler. Den giver os vigtig viden, som kan give en bedre forståelse for, hvorfor sygdommen opstår, hvilket er en vigtig del af en helbredelsesproces. I metasundhedsmodellen har alle områder i kroppen en betydning eller en konflikt. Når konflikttemaet er fundet, kan vi ved hjælpe at tankefeltsterapi løsne op, mildne og nogle gange helt fjerne de fysiske udfordringer,” fortæller Charlotte Jensen.

En anden terapiform er tankefeltsterapi, hvor hun kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med samtaleterapi. Disse energibaner bruges blandt andet i akupunktur og zoneterapi. I stedet for nåle eller massage stimulerer hun energipunkterne med en let banken med fingrene forskellige steder på kroppen, samtidig med at den der behandles, fokuserer på sit ubehag.

”Oftest oplever jeg det bedste resultat, hvis vi kombinerer behandlingerne efter klientens behov og udfordringer,” siger Charlotte Jensen.

Billedtekster (Charlotte-jensen….brug dette….)

Charlotte Jensen bruger tankefeltsterapi og undersøger kroppens energibaner – og kan stimulere energipunkterne.

 

Af Birger Agergaard

 Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2020)

 

 

 

Relaterede artikler

Fra venstre ejerne Jonas Kjær, Torben Kjelsmark og Morten Kjær foran den nye bygning i industrikvarteret ved motorvejen.
Erhverv

Et utæt vandrør eller ti boligblokke?

Tekst og foto Thomas Nykrog Den 17. marts forlod Risskov El, VVS og Ventilation og de 86 medarbejdere officielt Risskov og flyttede virksomheden til Skødstrup.

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Poul Schmidt har glade og bæredygtige produkter i sin webshop.
Erhverv

Fjordbutikken ved Kalø Vig

Af Niels Dal ”Er han ikke sød…..? ” spørger Poul og viser glad en lille træhund til pynt på hylden frem. ”Vi kører i tre