Søg
Close this search box.

ED-Data kom først fra start

Nu skyder den første virksomhed op på den store industrigrund ved motorvejsrundkørslen syd for Skødstrup. Det er ED-Data, der er ved at opføre et nyt domicil.

ED-Data er en 8541-virksomhed, som de færreste nok kender til. Men det er ikke desto mindre en virksomhed, der allerede i dag har hjemme i Skødstrup, nærmere betegnet i den store, hvide bygning ved rundkørslen. ED-Data er specialiseret i at udvikle dataløsninger og it-infrastruktur for storkunder, som Colliers og NRGI. De godt 40 medarbejdere forventer at omsætte for ca. 250 mio. kroner i år og både antallet af ansatte og omsætningen forventes at skyde i vejret de kommende år. Det vil bare være en fortsættelse af den hidtidige udvikling. Siden starten i 2002 har ED-Data modtaget ikke færre end fire af Børsens Gazelle-kåringer.

Sådan en udvikling kræver plads. Den nye bygning skal dels rumme kontorfaciliteter og dels lager samt et værksted til at konfigurere kundernes hardware og softwareløsninger. Desuden håber man at få plads til en lille butik, hvor virksomhedens kunder vil kunne komme og hente det mest nødvendige IT-udstyr over disken.

”Vi rådgiver hver dag andre virksomheder om bæredygtighed og energieffektivitet i de løsninger, som vi tilbyder. Med dette byggeri tager vi vores egen medicin, kan man sige, og vi vil fremover arbejde endnu tættere med kunderne om udvikling af flere klimarigtige tiltag” fortæller Henrik Bjerrum Nielsen, der er COO i ED-data. Bygningen vil eksempelvis blive udstyret med solceller og al belysning vil være LED.

Du kan allerede nu følge byggeriet skride frem på den store industrigrund ved motorvejen, hvor ED-Data blev den første virksomhed til at bygge. Du kan læse mere om ED-Data på www.ed-data.dk

 

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2019)

Relaterede artikler

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Dialogmøde på Skæring Skole om placering af vindmøller og solceller
Energi og miljø

Sol og vind – og for meget kaos

Der var kritik af Aarhus Kommune både for måden, de afviklede dialogmødet om solceller og vindmøller i 8541, og for de korte frister til høringssvar.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.