Søg
Close this search box.

Frit flow

default image

Måske nok et lidt svært ord: Kraniosakralterapi.

Men en ganske nem filosofi: Rebalancering af kroppens bindevæv.
Cathrine Rahbek sidder i de lyse lokaler i Bondehaven og fortæller om sit og FysioDanmarks nye tiltag.

”Jeg behandler med mine hænder og kan mærke, hvor din krop har brug for at slippe spændinger i bindevævet. Det kan være gamle traumer og knubs, som kroppen har ’indkapslet’,” siger Cathrine og fortsætter:
”Kroppen er fantastisk til at hele sig selv – men ofte skal der et skub til.
Kraniosakralterapien kan balancere de uhensigtsmæssige trækkræfter, der er på bindevævet. På den måde bliver det lettere at genvinde kontakt og heling til svage og måske skadede muskler.”

 Cathrine rahbek kraniosakral action2

Intet ’spooky’ her!
Cathrine afviser enhver relation til ’woodoo og heksekunst’ med en hjertelig latter. ”Det er ikke ’spooky’ overhovedet.”

”Med blide tryk og stræk kan jeg mærke din krops behov og signaler om, hvor der er spændinger i bindevævet og forløse dem. På den måde kan behandlingen ligeledes bruges som supplement til traditionel fysioterapi.”
En uddannelse som Cathrine i øvrigt også har.
Behandlingen kan gøre en positiv forskel på f.eks. hovedpine, gener efter piskesmæld, operationer, graviditet, stress, depression og søvnproblemer.
”Listen er længere, og jeg kan i behandlingen mærke, hvad kroppen har af blokeringer og forløse et ’frit flow’ omkring bindevævet. Og det er, hvad kroppen behøver for at hele sig,”slutter Cathrine.

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (april 2019)

Relaterede artikler

Fysioterapeut Mathias Holmquist behandler en klient på briksen
Erhverv

Når ryggen eller knæet gør ondt

Otte ud af ti danskere døjer ind i mellem med rygsmerter. Og rigtig mange danskere går til en sportsaktivitet, der kan give belastningsskader. Jo, der er basis nok for, at en fysioterapeut som Mathias Holmquist kan starte en klinik i Skødstrup.

Bjørn Eyde (tv.) og Daniel Dyhr Sørensen byder velkommen til Glass.
Erhverv

Fuld gas på Glass

Af Niels Dal Rosébobler med skum, højt humør, mange mennesker, god mad og glade grin. Det swingede på Glass i Bondehaven 17 i Skødstrup ved

Inga Bredahl i sit værksted i Løgten
Erhverv

Farvel og tak!

En epoke slutter, når Inga lukker. Det har desværre ikke været muligt at finde en ny skrædder til at drive virksomheden videre, selvom der altid har været nok at lave.