Søg
Close this search box.

Grøn vinter

Christian Molbo siloetten

I skrivende stund – midt i februar – er der over 10 graders varme og klare forårstegn. Men om vinteren er slut, inden den overhovedet fik startet, ved vi ikke endnu. Sidste år overraskede vejret os igen med masser af sne i marts.

Så måske…

I mellemtiden kan vi præsentere disse vintergrønne fotos og stemningsfyldte aftenbilleder, som er taget af en lokal borger på Solvænget i Skødstrup.

Christian Holm Molbo tager ofte sit kamera med på tur. På dette opslag er det især Løgten og Vosnæs, der er fokuseret på.

Vi takker for de fine fotos og opfordrer jer læsere til at sende bidrag til lokalbladet 8541 – i form af tekst, tegninger, fotos mv.

Relaterede artikler

Peder og Inge Lisbergs søn Jesper Lisberg har taget dette billede fra en af de mange ture, som ægteparret fra Studstrup har haft i selskab med deres jolle. Her er parret på Kalø Vig, tæt på Vosnæs Pynt. (Foto Jesper Lisberg)
Sport & Fritid

En dag skal man give den videre

Kan man godt have et ret nært forhold til sin jolle? For os ikke-bådejere kan det lyde en lille smule mærkeligt, men der hører en historie med, hvis det nu er en Lynæs-jolle, man har haft i næsten 50 år.

Børn og unge

Spejderne får endelig tag over hovedet

Et stort telt og en bålhytte sikrer, at FDF-spejderne igen kan få ly for vejr og vind.
Efter mere end halvandet år under åben himmel får FDF spejderne i Løgten Skødstrup endelig læ for vind og vejr.