Søg
Close this search box.

Fest i Midtpunktet lørdag den 7. marts 2020

default image

Nyt fest-setup til næste år afløser den tidligere Bierfest, så sæt kryds i kalenderen nu. Du kan også allerede nu sikre dig en plads ved køb af billetter.

 

Vi har lyttet til jer, der gav os en tilbagemelding efter sidste Bierfest, så nu arrangerer vi en aftenfest uden tema. Det bliver et brag af en fest lørdag den 7. marts, hvor vi i en ny styregruppe er i fuld gang med at planlægge en række nye spændende initiativer som en ny menu og et større udvalg af drikkevarer med drinks, øl, vin og spiritus til aftens underholdning.

Vi har sikret os syv timers live musik fra kl. 18 til 01 med bandet Top Seven, der spiller populær dansevenlig musik, så der bliver fuld gang i den på dansegulvet. Vi åbner dørene i god tid forinden.

Vi regner med, at vi kan fylde Hal 1 med 600 festglade mennesker i nogle fantastiske rammer. Et eventuelt overskud går til driften af Midtpunktet, så brugernes timeleje kan fastholdes.

 

Ambassadører som sælger billetter:

Kim Jensen Rosengreen Tlf. 4160 1009 kim_jensen@outlook.com
René Cheff Yde Jensen   Tlf. 4292 7222 cheff_no1@hotmail.com
Henrik Skovfoged             Tlf. 2544 6453 hsk@conscia.com
Jimmi Joensen                 Tlf. 2148 7501 jimmijoensen@gmail.com.
Steen Hermansen            Tlf. 4056 8748 Steen2702@gmail.com

 

Early bird på prisen
Vi udbyder 616 billetter og satser på at få udsolgt inden jul. Du kan sikre dig en billet til en skarp ”Early bird” pris på kun kr. 345,-. Efter den 1. december 2019 er prisen 395,-.

Så skynd dig, at snakke med vennerne, naboer, holdkammerater eller hvem du nu skal afsted med og få købt billetterne.

Ambassadør
Er I et større antal personer som skal deltage, eller kan du sælge 22 eller 44 pladser ved et bord, kan du med fordel blive ambassadør. Vi kan godt bruge en række nye ambassadører, og vil også gerne have kontakt til jer i de nye kvarterer, så vi sikre os I også kan komme med til årets fest i 8541.
Interesseret? Så kontakt Steen for nærmere information på tlf. 4056 8748 eller mail steen2702@gmail.com.

Køb af billetter
Du og dine venner, naboer, klubholdet, eller hvem der nu skal afsted sammen, kan købe jeres billetter enkeltvis eller som gruppe ved kontakt til en ambassadør eller kontakte Jimmi på tlf. 2148 7501 eller mail jimmijoensen@gmail.com

Ses vi til fest næste år?

Det håber vi, så skynd jer at købe billetter, så sikre I jer en plads i god tid.

 

Relaterede artikler

Cøcilie Uhre Karlsson og Olav Liengard sang og spillede for til fællessang
Kultur

Musik under blodbøgen

Den første lørdag i september blev en ny idé sendt til vejrs på Himmerig-gården i Skødstrup. En vaskeægte musikfestival.
Fra kl. 12 til kl. 21 kunne den opleves på to scener i Bofælleskabet Himmeriggårdens skønne store have, der på smukkeste vis krones af en gammel blodbøg.

Erik Søndergård holder en af grundlovstalerne
Traditioner

Grundlovsdag 2023

Tekst og fotos Hans-Jørgen Krickhahn Coronatiden er for alvor trængt i baggrunden. Der var næsten deltagerrekord til Skødstrup Kirkes Grundlovsarrangement i baghaven den 5. juni.

For børn i alle aldre:: Markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september
Erhverv

Markedsdag i sommerens efterglød

Under den ”blåeste” septemberhimmel, man næsten kan ønske sig, holdt 8541 Handel en virkelig velbesøgt markedsdag på Bytorvet i Løgten lørdag den 9. september.