Søg
Close this search box.

fik vi endelig vores skilte

default image

Vi har fra Fondens side længe haft et ønske om skiltning ved MIdtpunKtet. Faktisk ønskede vi det allerede fra hallens færdiggørelse i 2012, men valgte at økonomien ikke var til det. Vi ville hellere bruge pengene på drift af hallen og på jer fritidsbrugere. Nu har vi imidlertid lænet os lidt ud, fået alle godkendelser fra kommunen og fundet pengene – så nu har vi fået de flotteste skilte  på MIdtpunKtet.

Vi håber, at I alle synes ligeså godt om det, som vi gør.

Flere har spurgt ind til navnet MIdtpunKtet. Navnet blev fundet i en konkurrence ved hallens opbygning. Betydningen var så passende for hallens brug, at dette navn vandt. I og K er bevidst store bogstaver og fremhævet, da de fremhæver Idræt og Kultur, som er centralt i Fonden som opførte idrætsanlægget. Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter – MidtpunKtet.

Med venlig hilsen
Pernille Højland-Rønde

Tlf: 20680332

www.pernillehojlandronde.dk
Blog: www.stay-positive.dk

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2019)

Relaterede artikler

Maleriet ”De rejsende” blev udvalgt til Kunstnernes Påskeudstilling i Kunsthal Aarhus. Motivet er fra det lavvandede område i ved Studstrup, mens de nøgne mennesker er nogle, Erik Boye har valgt at lægge ind i billedet. (foto: Erik Boye)
Sport & Fritid

Skødstrup-kunstner: Mal det du ser!

Af Birger Agergaard Erik Boye kan fra sit stuevindue på Violskrænten i Skødstrup se ned på et af sine foretrukne motiver. Kysten, der byder på

Majbrit Oddershede Pedersen
Kultur

Du så ikke Majbrit

Da TV 2 i sommer viste miniserien ”Balladen om kolonihaven”, spillede en 8541-borger en vigtig rolle. Du så hende bare ikke, for Majbrit arbejdede bag kameraet.