Søg
Close this search box.

fik vi endelig vores skilte

default image

Vi har fra Fondens side længe haft et ønske om skiltning ved MIdtpunKtet. Faktisk ønskede vi det allerede fra hallens færdiggørelse i 2012, men valgte at økonomien ikke var til det. Vi ville hellere bruge pengene på drift af hallen og på jer fritidsbrugere. Nu har vi imidlertid lænet os lidt ud, fået alle godkendelser fra kommunen og fundet pengene – så nu har vi fået de flotteste skilte  på MIdtpunKtet.

Vi håber, at I alle synes ligeså godt om det, som vi gør.

Flere har spurgt ind til navnet MIdtpunKtet. Navnet blev fundet i en konkurrence ved hallens opbygning. Betydningen var så passende for hallens brug, at dette navn vandt. I og K er bevidst store bogstaver og fremhævet, da de fremhæver Idræt og Kultur, som er centralt i Fonden som opførte idrætsanlægget. Fonden Skødstrup Idræts- og Kulturcenter – MidtpunKtet.

Med venlig hilsen
Pernille Højland-Rønde

Tlf: 20680332

www.pernillehojlandronde.dk
Blog: www.stay-positive.dk

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (marts 2019)

Relaterede artikler

Optimistjolle på vandet
Børn og unge

Hop i jollen!

Så er Jolleafdelingen i Kaløvig Bådelaug klart til sæson 2024. Vi starter op med alle holdene i ugen lige efter påske, her bliver der hver eftermiddag sejlads for alle klubbens unge sejlere

Parti fra de østrigske Alper
Sport & Fritid

Alpenstürmer: Skitur til Radfeld i Østrig

I lighed med tidligere år er vi igen gået i gang med planlægningen af en hyggelig skiferie i Zillertal området. Det er en tur i uge 4, hvor vi står på ski i fire dage.

De fire tennisbaner er omkranset af et skovlignende areal, der vil kunne udnyttes bedre. (foto Hans-Jørgen Krickhahn)
Sport & Fritid

Tennisanlægget: Hvem kan bruge 14.000 kvadratmeter?

Af Birger Agergaard Helt centralt i Løgten-Skødstrup, med indkørsel fra Ny Studstrupvej, ligger tennisanlægget med fire baner, flere petanquebaner, et ”klubhus” og et bevokset areal