Søg
Close this search box.

Foredrag: Børn og den sunde digitalisering

Den 7. januar kl. 19.30 til 21 inviterer Skødstrup Skole til foredraget ‘Børn og den sunde digitalisering’ med speciallæge og forfatter til bogen ’Sluk’ Imran Rashid. Kom med og bliv klogere på, hvad skærme gør ved vores og vores børns hjerner, og hvordan vi håndterer de muligheder og udfordringer, der følger med den digitale udvikling. Billetterne koster kun 30 kr. pr næse, og aftenen byder på en times foredrag og en halv times debat. Alle er velkommen!

Bestil billetter her http://www.webkontingent.dk/Page/View.aspx?Id=20

Relaterede artikler

Skoleleder på Skødstrup Skole Søren Skalhøj Pedersen
Børn og unge

På morgentur med skolelederen

For lidt over et år siden blev Søren Skalkhøj Petersen ansat som ny leder på Skødstrup skole. Efter en årrække at haft ansvaret på en langt mindre skole. ”8541” tegner et portræt af skolelederen, der sagtens kan mærke, at han nu står i spidsen for Danmarks største skole samlet på en matrikel.

Børn og unge

Trænere på 15 og 16 år:

Jakob og William er vilde med basketball. De spiller begge to flere gange om ugen, og i weekenden følger de kampene i den amerikanske NBA-liga, som er verdens bedste.

Et tableau blev stillet frem til eleverne, så de kunne blive inspireret af blodstænk, spillekort, penge og en paryk.
Børn og unge

”En mand er fundet død ved Sokkehuset”

150 elever fra 6. klasse på Skødstrup Skole har i et projekt arbejdet med den lokale forfatter Annie Bahnson, der har fået lov at inspirere hele årgangen til at skrive krimier. Vil du vide, hvad der skete, så start ved Sokkehuset – og tag din smartphone med på eventyr.