Søg
Close this search box.

Gymnastikopvisning med guldstol og glæde

default image

Spændte gymnaster, forventningsfulde instruktører og stolte forældre fyldte hele Midtpunktet – alle sale, haller og afkroge – den 17. marts til Skødstrup Gymnastiks festdag.

Efter den altid stemningsfulde indmarch, hvor sommerfuglene stiger til vejrs under fællessang, kunne vi i år hylde Anni Jacobsen, der har været instruktør i gymnastikafdelingen i 30 år. De sidste mange år for damemotionister. Det må klassificeres som en exceptionel bedrift. En guldstol blev også sat frem til foreningens afgåede kasserer Pia Prilvang, som gennem sine 16 års virke aldrig har set en gymnastikopvisning, da hun har ‘passet kassen’ i forgangen. Sikke et engagement.

Glæden ved motion

Knap 50 frivillige hjælpetrænere og instruktører indtog gulvet som superhelte og lagde grundstemningen for dagen: Glæde ved motion i fællesskab, tilsat idérigdom, god musik og mange smil.

Dagen igennem var der mange seværdige opvisninger fra 17 hold, der havde tænkt publikumsoplevelse ind i cirkusnumre, kraftspring og dansetrin. Dagen sluttede med en gæsteopvisning fra DGI’s 10-14-hold, hvor fire af ‘vores egne’ gymnaster også var med.

Dygtige instruktører, hjælpetrænere og gymnaster gjorde dagen mulig, og gymnastikudvalget med gode hjælpere sørgede endnu engang for en fejlfri afvikling af dagen, så både gymnaster og publikum fik en god oplevelse med foreningsgymnastik i Skødstrup – og fik sat et fint punktum for sæsonen.

Tak til alle, der bidrog på dagen og gennem sæsonen.

Af Anna-Kathrine Nielstrup Thygesen
Fotos: Flemming Stefan Sletten

Læs og se flere billeder mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2018)

 

Relaterede artikler

Sport & Fritid

De unge sejlere er i gang

Af Helle Wilkens foto Peter Brøgger, Sejlsportsfoto De unge i Kaløvig Bådelaug startede lige efter påske med sæsonens første træning. Men allerede inden da havde

Stor koncentration. I front til venstre Tonny Hansen og til højre René Yde Jensen. I baggrunden Mark Dyna.
Sport & Fritid

Bull’s Eye!

Af Niels Dal ”Doing….”. Pilen sidder lige i Bull’s Eye. Og endda på bestilling af fotografen. Det er nogle skrappe gutter, der er samlet i