Søg
Close this search box.

Gymnastikopvisning med guldstol og glæde

default image

Spændte gymnaster, forventningsfulde instruktører og stolte forældre fyldte hele Midtpunktet – alle sale, haller og afkroge – den 17. marts til Skødstrup Gymnastiks festdag.

Efter den altid stemningsfulde indmarch, hvor sommerfuglene stiger til vejrs under fællessang, kunne vi i år hylde Anni Jacobsen, der har været instruktør i gymnastikafdelingen i 30 år. De sidste mange år for damemotionister. Det må klassificeres som en exceptionel bedrift. En guldstol blev også sat frem til foreningens afgåede kasserer Pia Prilvang, som gennem sine 16 års virke aldrig har set en gymnastikopvisning, da hun har ‘passet kassen’ i forgangen. Sikke et engagement.

Glæden ved motion

Knap 50 frivillige hjælpetrænere og instruktører indtog gulvet som superhelte og lagde grundstemningen for dagen: Glæde ved motion i fællesskab, tilsat idérigdom, god musik og mange smil.

Dagen igennem var der mange seværdige opvisninger fra 17 hold, der havde tænkt publikumsoplevelse ind i cirkusnumre, kraftspring og dansetrin. Dagen sluttede med en gæsteopvisning fra DGI’s 10-14-hold, hvor fire af ‘vores egne’ gymnaster også var med.

Dygtige instruktører, hjælpetrænere og gymnaster gjorde dagen mulig, og gymnastikudvalget med gode hjælpere sørgede endnu engang for en fejlfri afvikling af dagen, så både gymnaster og publikum fik en god oplevelse med foreningsgymnastik i Skødstrup – og fik sat et fint punktum for sæsonen.

Tak til alle, der bidrog på dagen og gennem sæsonen.

Af Anna-Kathrine Nielstrup Thygesen
Fotos: Flemming Stefan Sletten

Læs og se flere billeder mere i 8541 -dit lokale blad (maj 2018)

 

Relaterede artikler

Knud Lind har været fast vørt på DR-programmet de sidste 5 år.
Kultur

600.000 lytter til Knud

Ikke mange i Skødstrup kan prale af at have en berømt stemme. Men det kan Knud Lind. Han er nemlig vært på Formiddag på 4´eren – et af DR´s mest lyttede radioprogrammer. Imponerende 600.000 danskere lytter hver dag til Knuds stemme på P4.

Sport & Fritid

Jeg er vokset op med, at man skal hjælpe og bidrage

Lene Damsgaard er vokset op med volleyball. Hun begyndte at spille som barn på marken ved forældrenes hjem i Struer. Strå fra halmballer blev brugt til at flette det net, der adskiller de to banehalvdele, og siden har det været hendes foretrukne idræt.

Basket med litauiske venner
Børn og unge

Basket med litauiske venner

Sidste år besøgte Skødstrup Pumas U13- og U15-hold Panevezys i Litauen. Her i marts 2024 havde Skødstrup Basket så inviteret det litauiske hold fra Panevezys på genvisit i Skødstrup.