Søg
Close this search box.

Måske lyskryds mod nord

default image

Det trafikale smertensbarn, udkørslen fra Segaltvej til Kirkeholtvej nord for Løgten, ser ud til at finde en løsning inden længe. Og den bliver måske anderledes end ønsket af Syddjurs Kommune.

Trafikken fra Hornslet klumper sammen ved T-krydset ved Kirkeholtvej, så der skal gøres noget. Fællesrådet har set tegninger af et ombygget kryds, så trafik fra Hornslet ledes direkte ud på Kirkeholtvej, så trafik fra Mejlby skal holde tilbage.

Den løsning er god for Hornslet, men ikke for trafikanter fra Skødstrup-Løgten, som nok vil få endnu sværere ved at komme ud på Kirkeholtvej, fordi bilerne her nok vil få endnu højere fart på.

Men byrådsmedlem Gert Bjerregaard (V) kunne på Skødstrup Fællesråds repræsentantskabsmøde fortælle, at det seneste han har hørt planer om, er en lysregulering i Kirkeholtvej-Løgtenvej-krydset. Det giver bilister fra Segaltvej lidt bedre mulighed for at finde et ”hul” i trafikstrømmen.

Gert Bjerregaard siger til bladet 8541, at han regner med, at trafikløsningen kommer på kommunens anlægsprogram for 2019.

 

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (Maj 2018)

Relaterede artikler

30 borgere og repræsentanter for foreningerne deltog i repræsentantskabsmødet, som formand Inger Thranholm her byder velkommen til. (foto Peter Carlsen)
Trafik & veje

Mange vil gerne flytte hertil, men…

Af Birger Agergaard 8541 er et populært sted at bosætte sig – der er kommet mange nye borgere til de seneste 10 år. Men nu

Bestyrelsen for Grundejerforeningen Løgten Vest har talt biler. Fra venstre Louise Kold-Petersen, Ove Rasmussen og Mikael Pedersen.
Trafik & veje

Berberisvej går til kommunen

Af Birger Agergaard ”Berberisvej vil tælle biler” Sådan skrev vi for et lille år siden om sagen, hvor Grundejerforeningen Løgten Vest ikke kunne forstå, at

Billedet er taget omkring Møllesvinget, hvor en borger vurderer, at syv ud af ti bilister overser de nye 40 km. skilte.
Trafik & veje

Virker den nye fartgrænse i Løgten?

Den nordlige del af Grenåvej i Løgten er nu med i et forsøg, der skal besvare spørgsmålet: kan man alene ved hjælp af skilte få trafikanterne til at sænke farten?