Søg
Close this search box.

Måske lyskryds mod nord

default image

Det trafikale smertensbarn, udkørslen fra Segaltvej til Kirkeholtvej nord for Løgten, ser ud til at finde en løsning inden længe. Og den bliver måske anderledes end ønsket af Syddjurs Kommune.

Trafikken fra Hornslet klumper sammen ved T-krydset ved Kirkeholtvej, så der skal gøres noget. Fællesrådet har set tegninger af et ombygget kryds, så trafik fra Hornslet ledes direkte ud på Kirkeholtvej, så trafik fra Mejlby skal holde tilbage.

Den løsning er god for Hornslet, men ikke for trafikanter fra Skødstrup-Løgten, som nok vil få endnu sværere ved at komme ud på Kirkeholtvej, fordi bilerne her nok vil få endnu højere fart på.

Men byrådsmedlem Gert Bjerregaard (V) kunne på Skødstrup Fællesråds repræsentantskabsmøde fortælle, at det seneste han har hørt planer om, er en lysregulering i Kirkeholtvej-Løgtenvej-krydset. Det giver bilister fra Segaltvej lidt bedre mulighed for at finde et ”hul” i trafikstrømmen.

Gert Bjerregaard siger til bladet 8541, at han regner med, at trafikløsningen kommer på kommunens anlægsprogram for 2019.

 

Af Birger Agergaard

Læs mere i 8541 -dit lokale blad (Maj 2018)

Relaterede artikler

Billedet er taget omkring Møllesvinget, hvor en borger vurderer, at syv ud af ti bilister overser de nye 40 km. skilte.
Trafik & veje

Virker den nye fartgrænse i Løgten?

Den nordlige del af Grenåvej i Løgten er nu med i et forsøg, der skal besvare spørgsmålet: kan man alene ved hjælp af skilte få trafikanterne til at sænke farten?

Cyklisterne må have tålmodighed med at få bedre cykelstier.
Trafik & veje

Intet nyt fra vejfronten

Det var meningen, at det første stykke af Grenåvej skulle have haft et nyt slidlag i år. Det kommer der ikke.
Det er heller ikke bombesikkert, at der sker noget med hverken vejbane eller cykelstier i 2024.
“Riget fattes penge”.

Grenåvej (nederst) med Rema1000 (højre) og bedemandsforretningen (venstre). Fra Grenåvej ser man ikke, hvor langt bagud, Grenåvej 743 strækker sig. Den nyindkøbte grund bidrager med sine 1196 m2 cirka til en fjerdedel af Rema1000s nye areal. Den gule linje markerer det gamle skel mellem de to ejendomme.
Byggeri og bolig

Historien fortsætter

Vi har i 8541 troligt beskrevet den lange historie fra Kiwi-markedet på Grenåvej lukkede i 2016, til den nye Rema1000 slog dørene op samme sted i 2023. Så troede vi, at historien var slut. Men det er den ikke.